CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Et nyt cykelmærke Tern Bicycles folder nu sine vinger ud, og er klar til at indtage verden. På et stort anlagt pressemøde på Taiwan...


Et nyt cykelmærke Tern Bicycles folder nu sine vinger ud, og er klar til at indtage verden.

På et stort anlagt pressemøde på Taiwan blev de nye cykler lørdag præsenteret.  Joshua Hon står i spidsen for et team af tidligere Dahon medarbejdere som de sidste 8 måneder har arbejdet hårdt for at være klar med præsentationen af 22 nye cykler.


Navnet Tern  kommer af den lille Havterne. Denne lille 100 g tunge fugl tilbagelægger mere end 71000 km om året og bliver mere end 30 år gammel.  De danner par for livet, altså pålidelige og langtlevende. De er globale og sociale, så hvad kunne være et bedre navn til et nyt cykelmærke.

En af filosofierne bag Tern Bicycles er at køreoplevelsen skal være iorden.  Hvis cyklen ikke kører ordentligt vil ingen cykle på dem uanset hvor godt og småt de kan sammenfoldes.

De 22 modeller spænder vidt fra både funktions og prismæssigt startende ved omkring   kr. 2500,- op til 20.000,-   Størrelsesmæssigt ligger de i 20 til 26″ hjul og foldemekanisme og ramme er forbedret på en række punkter, som der mere stabile og mere brugervenlige.

Cyklerne vil komme på markedet i løbet af efteråret 2011 efter de store officielle cykelmesser Euro,- og Interbike.
Vi vender tilbage med flere fra vores første køreindtryk på de nye cykler, samt den nye danske distribution i den kommende tid.

Link

CYKELPORTALEN