CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Principia Gravel Principia Gravel
Ny serie af gravelcykler fra danske Principia, der ser ud til at ramme plet for den brede gruppe af gravel cyklister. Principia Gravel

Tilbage i halvfemserne var Danske Principia oversize aluminiumsrammer noget af det ypperste denne verden kunne fremvise i landevejsracere. Vidt berømmet også uden for landets grænser og gennem næsten et årti referencen for det tyske Tour Magazine.

De dage hvor der var udvikling og cykelproduktion af High End cykler i det nordjydske, er for længst historie. Principia er idag ejet af den danske cykelgrossist HF. Christiansen og design og udvikling af cyklerne sker nu i Randers, mens produktionen er flyttet til fjernøsten.

Programmet er udvidet til også at omfatte mountainbikes og dagligdagscykler samt elcykler. En interessandt nyhed for 2020, er en ny Gravel serie. Den består af 7 modeller med stel både i aluminium og kulfiber for topmodellernes vedkommende. Priserne ligger mellem godt kr.12.000.- og 22.000,-

Umiddelbart ser de nye cykler ud til at ramme plet for den brede gruppe af cyklister, der gerne vil prøve kræfter med gravel, men med landevejscyklens DNA.  I tilgift er cyklerne monteres med alle fittings for Bikepacking på stel og forgaffel.  Udstyrspakken er hjul fra DT Swiss, dæk fra Panaracer og gear fra Shimano nye GRX gravelgruppe.

I et forsøg på at hjælpe den lokale cykelforhandler, er  det nu også muligt at sammensætte sin egen custom Principia Gravel Carbon, der bygges på Principia’s  ultimate Gravel-ramme. Det er både nemt og bekvemt – du følger blot tre simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Gravel Carbon. Når du har sammensæt en Gravel Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget i Randers og herefter leveret til din forhandler .

Link

 

CYKELPORTALEN