CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra cykelportalen Nyt fra cykelportalen
Flere spændende nyheder, test og artikler på vej fra Danmarks uafhængige cykelportal... Nyt fra cykelportalen

cykelportalen NY

Cykelportalen har en mængde nye test, artikler og andre spændende tiltag på bedding i den kommende tid.  Vores layout har længe trængt til designmæssig opgradering, så det opfylder de nye krav til den stadig større udbredelse af mobile enheder.  Vi glæder os til at præsentere det nye look i meget nær fremtid.

På testfronten kan I se frem til en række test af nye cykler lige fra et designmæssigt vovestykke ud i kunsten at konstruere tæt på den perfekte pendlercykel til en dansk udviklet mountainbike på de helt store dæk i kulfiber.

Canyon-Commuter

  • Canyon har begået et designmæssigt vovestykke og lanceret en futuristisk udformet commuter med indvendige gear, bæltetræk og indbygget dynamolys. Sådan burde alle cykler til dagligdagens cykelhelte være konstrueret.

Maskinen01

  • Det er ikke hverdag at vi støder på en danskudviklet Fatbike. Maskinen er den ultimative funbike for offroad puristen med trang til eventyr.
  • Eddy Merck er igen på det danske marked, mere frisk og aktuel end nogensinde. Alle taler om kulfiber som det eneste ene rammemateriale, men hvad er der egentlig galt med aluminium. Vi tester en af outsiderne i kanibalens store program.

Læs testen af Eddy Merckx Strasbourg her

DSC07782

  • Specialized er andet end dyre highend cykler. Vi tester en mere beskeden af slagsen fra det eftertragtede brand, som alle kan betale.

Læs testen af Specialized Sirrus Sport Disc her

Scott-trial

  • Vi tester to trial mountainbikes fra Giant og Scott på deres hjemmebane, de østriske alper.

Giant-Trail

Vinteren er en god tid til gør det selv cykelprojekter. Vores gamle redaktør kastet sig over et gør det selv cykelprojekt. Med udgangspunkt i en næsten klassisk stålramme, giver vi vores bud på den nye Gravelbike trend, hvis ellers han når at blive færdig :o)  Vi går bag om grundene til de enkelte komponentvalg, som på flere punkter afviger fra normal praksis.

Også vores tyske venner Haibike og Conway har nogle spændende produkter undervejs, lige fra mountainbikes til landevejsracer og elcykel.

Få inspiration i vores testarkiv her

Naturligvis er der meget mere i godteposen af cykeldele, besøgsrapporter så stay tuned på Danmarks eneste uafhængige cykelportal som dækker cyklingen i bredden.

 

 

 

CYKELPORTALEN