CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

NAHBS genopstår som MADE NAHBS genopstår som MADE
Når den amerikanske MADE cykelmesse slår dørene op i morgen er der blandt de mange udstillere noget så sjældent som en mountainbike fra Columbia. NAHBS genopstår som MADE

Den ikoniske amerikanske cykelmesse for håndbyggede cykler North American Handmade Bike Show NAHBS måtte kaste håndklædet i ringen under pandemien, men genopstår i disse dage i nye rammer som MADE nu i Portland.

Læs mere om MADE på deres officielle hjemmeside her

Made in Columbia Scarab Cycles udstiller på MADE i Portland

Columbia har altid været kendt for at fostre en række fremragende bjergryttere, der gennem tiden har gjort sig bemærket, så snart det for alvor gik opad i de store etapeløb. Så hvorfor ikke også bygge ædle håndbyggede cykler i stålrør fra italienske Columbus og japanske Kaisei. Scarab Cycles har hidtil koncentreret sig om ædle landevejsracere og gruscykler helt på kundens mål, og med individuelle lakeringer.

Nu lancerer de deres første MTB, en klassisk hardtrail kaldet Darien. Tilpasset 100 til 120 mm frontaffjedring og en geometri  der både tilgodeser hurtighed og komfort på de helt lange distancer. Kan monteres med dæk helt op til 2,6″ bredde.  Ligesom sine landevejssøskende er den håndbygget på mål.

Læs mere om Darien på Scarabs officielle hjemmeside her

Er du til mere ægte håndbyggede cykler og stumper med sjæl og karisma, kan du glæde dig til vores reportage i oktober fra Bespoked der denne gang har forladt Brexitland og slået sig ned i Dresden.

Læs mere om Bespoked Europe på deres officielle hjemmeside her

 

CYKELPORTALEN