CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fra England til Tyskland Fra England til Tyskland
Europas førende messe for håndbyggede cykler BESPOKED afholdes for første gang i Tyskland. Fra England til Tyskland

Godt nyt for de mange centraleuropæer, der holder af ædle håndbyggede cykler i alle udformninger. Europas førende messe Bespoked der hidtil har slået sine cykelfolder i det engelske, flytter for første gang til Europa, nærmere bestemt i Dresden den 13 til 15 oktober 2023.

BESPOKED Europe afholdes i Dresden fra den 13 til 15 oktober 2023

Bespoked ønsker med flytningen at udbringe kendskabet til de mange engelske skræddersyede cykler og cykeldele til et bredere mere internationalt publikum. Samtidig giver de også mulighed for at langt flere central europæiske producenter kan vise deres produkter frem.

Tyskland er en central spiller i både cykelkultur og produktion, så det var oplagt at ligge messen her, der i forvejen er rig på  cykelmesser, der dog for største parten koncentrerer sig om de store etablerede og masseproducerede brands. Udstillingen vil foregår centralt omkring den internationale lufthavn i Dresden.

Udstilleransøgninger er åbne!
Arrangørerne håber at en række af deres britiske udstillere vil slutte sig til den tyske udflugt og byde nye europæiske udstillere og partnere velkommen i  fællesskabet. De fastholder gebyrer for udstillere som i 2019, på trods af stigende omkostninger, som en del af  forpligtelsen til at støtte op om rammebyggere og holde showet så tilgængeligt som muligt.

Interesserede udstillere kan læse mere i ansøgerpakken og tilmelde sig her.

Læs og se mere om Bespoked fra et tidligere besøg i:  Ingen Brexit i Bristol

Link

CYKELPORTALEN