CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

NAHBS 2016 slutspurten NAHBS 2016 slutspurten
Tredie og sidstedagen bød på flere spændende og unikke cykelprodukter NAHBS 2016 slutspurten

Cykelportalen-NAHBS2016-11

På trediedagen opdager man som førstegangs besøgende pludselig igen tager sig tid til at kikke på de mange spændende produkter og ikke som på Eurobike skynder sig videre, primært fordi der åbenbarer sig nye spændende detajler på hvert eneste stand og konstruktørererne ivrigt deler ud af deres passion for netop deres produkt.  En sjældenhed nu om dage, og meget langt fra de mange masseproducerede produkter cykelverdenen dagligt er vidne til.

Cykelportalen-NAHBS2016-36

Reebcycles viste en af mine favoritter, en Gravebike med den islandske Lauf forgaffel i en 700C prototype version. Den kunne meget vel gå hen og blive et alvorligt alternativ til Cannondale Slate.  Flere detajler om Reebcycles følger.

Cykelportalen-NAHBS2016-34

Squid Banana Bike

Cykelportalen-NAHBS2016-30

Razik med flettet kulfiberstruktur. Vægten er kun 680 gram.  Mere om denne teknologi senere…

Cykelportalen-NAHBS2016-33
Blacksheepbike er en sandt kunststykke i bukkede titaniumsrør.

Cykelportalen-NAHBS2016-37

Enve viste en ny kulfiberforgaffel til de nye populære Gravelbikes med integreret skærm.

Cykelportalen-NAHBS2016-35

Disse fire unge fyre bag firmaet Silverwing kan noget med titanium og kulfiber som må gøre enhver mainstream producent grøn af misundelse. Silverwing vender vi tilbage til i en senere artikel.

Cykelportalen-NAHBS2016-32

Idet jeg bevæger mig mod toget til San Francisco kan jeg kun håbe at bare en brøkdel af al denne cykelpassion vil smitte af på morgendagens industrielle cykelprodukter.  Tak til NAHBS og Sacramento for et godt show…

Link

CYKELPORTALEN