CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

NAHBS 2016 fredag NAHBS 2016 fredag
I forhold til de mere mainstream cykelmesser er North American Handmade Cycle Show en stor oplevelse som viser cykelverdenens mangfoldighed i alle afskygninger... ... NAHBS 2016 fredag

Sammenlignet de store toneangivende cykelmesser som Eurobike, Interbike  og Taipei Cycle Show er  North American Bicycle Show en lilleput. Men hvad de andre har i blinkende lygter og dusinvis af ens udseende produkter “Made in Asia”, har den amerikanske messe så tifold i spændende cykelpersonligheder, unikke produkter, ægte cykelpassion og masser af god amerikansk øl.

Cykelportalen-NAHBS2016-14

Rob English viste et radikalt anderledes mountainbike med begge hjul ophængt i monostag. På spørgsmålet om han havde overvejet at modsat rette de to hjulophæng og folde rammen på midten var svaret JO ! Det bliver spændende at se resultatet.

Cykelportalen-NAHBS2016-19

 

Craig Calfee er kendt for sine flotte kulfiber og bambuscykler.  Hans nyeste projekt er et gør det selv Bambuskit som lanceres på kickstarter.  Det geniale er at du kan bygge din egen ramme fuldstændig på mål og et en pris på omkring 4000 kr.

Cykelportalen-NAHBS2016-15

Et af de mere curiøse påfund skrivebremse på kranken.

Cykelportalen-NAHBS2016-12

Hvad Specialized gør et stort nummer ud af i deres kulfiberrammer kan også gøres efter i et par klassiske stålrør: Om ikke andet så ser det spektakulært ud.

Cykelportalen-NAHBS2016-03

VeloOrange bygger klassiske Randeur cykler i stål med med stålskærme og retro kranksæt og fittings.

Cykelportalen-NAHBS2016-06

Sans for detajlen hos Shamrock med fine påskruede logoskilte

Cykelportalen-NAHBS2016-01

FatCycles behøver vist ingen nærmere præsentation. Forøvrigt så bygger stellet på de klassiske kinesiske ladcykler som kan laste adskellige hundrede kilo.

Link

CYKELPORTALEN