CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den mørke tid er atter ved at omslutte vores lille land og hvad er mere passende end at benytte de lange vinteraftener til at...

Den mørke tid er atter ved at omslutte vores lille land og hvad er mere passende end at benytte de lange vinteraftener til at drømme og planlægge en kommende cykelferie.
Cykelportalen har plukket lidt i vores omfattende cykelrejsekatalog, så læn dig tilbage og nyd de smukke billeder og malende fortællinger fortalt fra cykelstyret i alverdens
lande og lad dig inspirere til selv at tage afsted:


Blød landing 15 kilometer fra Pakistan’ (10. september 2001)  En beretning fra verdens tag omkring Indusfloden i Pakistan. Læs den fantastisk medrivende beretning fra tre cyklister som intetanende cyklede rundt i landet som pludselig kom på alles læber efter 11 september 2001.


800 km langs sovende vulkaner og varme kilder.  “Vi er fanget i stormregn på toppen af halvøen Snæfellsnes. Dråberne pisker vandret gennem luften. Her midt i passet synes vindhastigheden størst. Det startede for en time siden som støvregn og nu dette…” Følg med Bodil & Frank på deres cykelfærd rundt på Island


Napoleon har sagt ” Alt på Korsika var bedre og skønnere end noget andet sted”.  tag med til Korsika og oplev skønheden fra to hjul, når vi cykler øen rundt og vores tur med Korsikas eget T.G.V tog. Train au Grand Vibrations (toget med de store rystelser)


Provence ligger i Frankrigs solbeskinnede sydøstlige hjørne ned til Middelhavet. Mod øst ligger Italien og alperne og mod vest afgrænses området af Rhône floden.  Franskmændene er vandt til de mange racercyklister og lidt svære at imponere,  men som turcyklist tiljubles man ofte af  Avec Baggage !

Nogle hundrede kilometer far Oslo lokker det uberørte fjeld og en storslået natur. Og dette kan du faktisk opleve på to hjul, nemlig Rallarvejen. Tag med når vi cykler i Rallernes fodspor langs Bergensbanen fra Haugastöl til Voss.

 

Her du/i lyst til at se verden fra et cykelstyr så book et cykelferieforedrag med eventyrcyklist Torben Finn Laursen og hør og se om de mange spændende steder han har været på sin elskede turcykel.
Læs mere her eller kontakt mig gerne for at høre nærmere på eventyrcyklist@mail.dk

Læs flere cykeleventyr fra alverdens lande og lad dig inspirere på Cykelrejsebeskrivelser

 

 

CYKELPORTALEN