CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Lezyne scorer hattrick Lezyne scorer hattrick
Det innovative amerikanske cykelkomponentmærke fik hele tre Design Innvation Award priser, for en fodpumpe, en mini GPS og en baglygte til brug i dagslys. Lezyne scorer hattrick

design-and-innovation-award2016

Design and Innovation Awards 2016 er en forholdsvis ny prisuddeling, hvor 40 udvalgte dommere fra 10 europiske lande over to uger udvælger de mest betydende cykelprodukter. I modsætning til de fleste andre prisuddelinger bliver produkterne rent faktisk testet under realistiske forhold.

læs vores reportage om guldvinderne her

Lezyne har på kort tid gjort sig bemærket for nogle meget gennemførte og på nogle områder ret nyskabende cykeltilbehørsprodukter. Juryen udvalgte hele tre forskellige produkter til præmiering.  En fodpumpe, en mini GPS cykelcomputer og en baglygte tænkt til brug i dagslys.

Leyzne-digipump

Digital Over Drive blev af dommerne betegnet som cykelhandlerens arbejdshest. Den kan pumpe i høj volumen hvilket er afgørende når man skal pumpe de nye slangeløse dæk. Også den smarte og let brugbare ABS2 ventil adaptor blev rost.

Lezyne-Mini-GPS

Mini GPS blev rost for sine små dimensioner og lave vægt. Det gør at den kan monteres stort set alle steder og på alle typer styr og frempinde. Den har lang batteritid og er minimalistisk i den forstand at den kun viser de mest nødvendige informationer. Den traditionelle cykelcomputers afløser.

læs også om Garmin mini GPS her

Lezyne-Led-stripproY9

Strip Drive Pro er en ret unik USB ladbar cykelbaglygte som ud over de gængse lysfunktioner også har en særlig boost blinkfunktion som er så kraftig at den tydeligt kan ses i dagslys, hvor den virker som en god sikkerhedsfaktor for specielt dem som cykler meget på tæt trafikerede landeveje

Alle tre produkter forhandles i Danmark.

Link

CYKELPORTALEN