CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Design and Innovation Award 2016 Design and Innovation Award 2016
Det er årstiden hvor cykelbranchen præmierer de bedste cykelprodukter. Vi kikker nærmere på nogle af guldvinderne... Design and Innovation Award 2016

DIA Winners

Design og Innovation Award afviger en del fra de øvrige prisuddelinger vi finder indenfor cykelbranchen.  Den består af et ekspertpanel på 40 personer fra 10 forskellige lande som hvert år mødes og ikke bare kikker og taler om produkterne, men rent faktisk også tester dem.

Juryen er en skønsom blanding af journalister, designere, professionelle cykelryttere, marketingsfolk og ergonomieksperter. Hele seancen foregår over to uger i begyndelsen af oktober.  I år var det Kronplazt i Dolomitterne der var vært for arangementet.

Ialt blev 64 produkter præmieret. Deraf seks produkter som skilte sig ud og blev præmieret med en guldpris.

Fabric-Cagless-Bottle-Award-FR1-1280x853

Fabric fik prisen for at have konstrueret en vandflaske og holder som tager den klassiske flaske/flaskeholder op til fornyet revision. Fabric har erstattet selve holderen med to små beslag som diskret skrues i rammen. Deres special konstruerede flaske sættes herefter direkte fast på dem.  Smart og enkelt.

Open-U.P-Award-FR1-1251x900

Open U.P er et godt eksempel på at de traditionelle cykeltyper er en uddøende race. U.P forener en hurtig og sporty racercykel med mountainbikens fremkommelighed.

Læs vores omtale af Open U.P her 

MAGURA-Vyron-Award-RB-15381-1280x853

Magura Vryon eLect teknologi er hentet fra deres fjederforgaffel med fjernbetjening. Her overført på en sadelpind som specielt Enduro folket vil sætte pris på. Vandringen kan justeres On the Fly 150 mm bare ved tryk på en knap på styret.

Trek-Madone-Race-Shop-Edition-Award-FR-80-1251x900

Trek Madone Race Shop Limited gør op med myten om at hurtige racercykler pr. definition er ukomfortable.  Trek Madone er et eksemplarisk forbillede på en aerodymanisk cykel, hvor design og kørekomfort går op i en højere enhed.

Scott-Genius-LT-700-Tuned-Plus-Award-CB-1280x853

I mountainbike kategorien løb Scott Genius LT700 med palmerne. Den er udstyret med den nye 27,5″ plus dækstørrelse og har Twin Lock justering af affjedringsystemet.  Cyklen imponerer med gode forudsigelige køreegenskaber uanset terræn. Du kan læse vores test af den i nær fremtid.

Zwift-Award-NH--1280x854

Zwitft Software giver hjemmetræningen en helt nye dimension med en hidtil ikke set livagtighed i 3D animationen. Systemet kontrolleres bekvemt fra en smartphone app.

DesignInnovation-Award-2016-Communication-17-1280x853

I kategorien beklædning vandt Gore Bike Wear Power Trail GT jakken guldprisen for den bedste jakke til beskyttelse mod elementerne. Gore Tex membranen overbeviste med sin sublime åndbarhed.

Link

 

CYKELPORTALEN