CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC Group udvider nu sine aktiviteter på hele det nordiske marked efter at have udnævnt Energy Sport til nordisk distributør for den danske, svenske,...

BMC Group udvider nu sine aktiviteter på hele det nordiske marked efter at have udnævnt Energy Sport til nordisk distributør for den danske, svenske, finske og norske marked.

“Vi ser en stærkt øget interesse fra det skandinaviske marked, hvilket nu har resulteret i at vi fremover har en stærk distribution. “ –udtaler Marcel Emmenegger, International Sales Manager, BMC. BMC har en øget fokusering på sports markeling i Norge. Siden 2012 BMC har haft Thor Hushovd på holdet og er endvidere cosponsor for BMC Plusbank Team. “På baggrund af de mange års erfaring EnergySport har indenfor cykelindustrien samt deres meget professionelle tilgang til markedet , har vi stor tiltro til at udnævne dem til agent for de nordiske markeder og vil være med til at styrke vores tilstedeværelse på disse markeder” siger Emmenegger og forsætter; “EnergySport har på baggrund af deres position som en af de største nordiske cykeldistributører præsis den viden om dette market, noget som vi har været på udkik efter længe”.

Direktør ved EnergySport, Brian Nygaard Vinjebo, ser frem til at udbrede og styrke BMC  branded på de nordiske markeder, så det i fremtiden kan ses som en seriøs konkurrent blandt de mange veletablerede cykel mærker”.

BMC Group omfatter foruden high-end mærket BMC Racing også Bergamont cykler og Stromer E-bikes.

Cykelportalen har tidligere testet flere af BMC produkter. Du kan læse testene ved at følgende nedenstående links.
TEST: BMC Team Machine SLR01
TEST: BMC FS01 Four Stroke

Link

CYKELPORTALEN