CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En stor og lille aflyser En stor og lille aflyser
Hidtil har der på verdensplan været tre toneangivende store cykelmesser, Eurobike, Taipei Cycle Show og Interbike. Det sidste års tid har været en smule... En stor og lille aflyser

Hidtil har der på verdensplan været tre toneangivende store cykelmesser, Eurobike, Taipei Cycle Show og Interbike.

Det sidste års tid har været en smule turbulent for netop disse tre messer med manglende opbakning fra de store producenter og skiftende messedatoer og nye lokationer samt ikke mindst for det amerikanske import told.

Det tager den amerikanske messe Interbike nu konsekvensen af, og melder ud at messen i 2019 ikke vil blive afholdt. 

I en pressemeddelse skriver arrangørerne at messen ikke som planlægt vil løbe af stablen næste år, men at man derimod vil kikke efter løsninger for at kunne afholde messen under ændrede forhold i 2020.  

De sidste fire år har været svære for det amerikanske cykelmarked udtaler Darrell Denny fra Emerald Expositions Sports Group som er arrangør af messen. Den øgede beskatning på importerede cykelkomponenter er blevet en stadig større udfordring for branchen. Derfor er det tid for en pause til nytænkning for den videre forsættelse i et regi som kan tilslutte både forhandlere, fabrikanter, distributører og presse. 

På vore breddegrader lukker Berliner Fahrradschau. Der var ellers lagt op til fejring af messens 10 år jubilæum næste år. Messen har været et frisk indspark i de alternative cykelmesser, med en intens messe atmosfære i remisserne centrum af Berlin.  Begrundelsen for at stoppe ligger i interne og ekstrene uoverenstemmelser, men også at konkurrenten Velo Berlin sidste år flyttede Berlin Tempelhof med stor succes har sikkert haft indflydelse. Messen er dog ikke endelig lagt på is, så tiden må vise om der er basis for den. 

 

CYKELPORTALEN