CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dahon MU ROHLOFF SPORT Dahon MU ROHLOFF SPORT
Dahon præsenterer top of line foldecykel med Rohloff nav, bæltedrev og et smart støttehjul. Dahon MU ROHLOFF SPORT

Mu-Rohloff-Sport-02

På Taipei Cycle Show kundgjorde Dahon at familiestridighederne mellem David Hon og Josh Hon (Tern Bicycles), nu skulle være lagt på hylden.  I mellemtiden har Dahon brugt tiden på en større omlægning af organisationen, med en helt nye marketingskampagne og nye marketings og udviklings folk på fabrikken i Kina.

Mu-Rohloff-Sport-03

Normalt er foldecykler ret fornuft orienterede, men med MU Rohloff Sport har Dahon forenet det praktiske med det sportlige.   Cyklen er bygget over den kendte MU ramme som her er lavet i en ny Dalloy letvægtlegering med indvendig kabelføring i bagrammen.
Udvendige gear og foldecykler giver ofte problemer pga af manglende plads, så Dahon har monteret det legendariske Rohloff nav i kombination med bæltedrev.   Det hele fuldenes af et sæt Magura MT6 hydrauliske skivebremser og et sporty styr med aftagelige og justerbare tribøjler og hvide Schwalbe dæk.  En ren fartmaskine med kompakte mål.

Mu-Rohloff-Sport-04

En smart  finesse er det lille støttehjul som kan foldes ud når cyklen er sammenfoldet. Ud over at virke som støttefod kan man også trille med cyklen i sammenfoldet tilstand.  Den officielle lancering bliver formodentlig til Eurobike.

Link

CYKELPORTALEN