CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Udholdenhed fra Scott Udholdenhed fra Scott
Scott løfter sløret for deres genlancerede 2019 Ransom. en fuldtaffjedret mountainbike med lang vandring til de krævende spor... Udholdenhed fra Scott

 

Scott Ransom er med sine 170 mm. progressive affjedring en fuldtaffjedret Enduro mountainbike for det terræn hvor det skal gå stærkt og hvor det er stejlt både op og ned.

Scott Ransom årgang 2006

 

Ransom er en gammel kending i Scott programmet første gang lanceret i 2006 hvor den vakte opsigt med sin 160 mm vandring og egenskaber der gjorde den lige god både op og ned.  Nu genlanceret den i en ny forbedret udgave. Ransom rammen i kulfiber er optimeret udelukkende til x1 drivetrain, hvilket betyder at Scott har kunnet øge afstanden mellem lejepunkterne på affjeringsystemet og herved øge stivhed i rammen.

Den progressive affjedring betyder at hårheden øges i takt med vandringen, så det i praksis er næsten umuligt at banke affjedringen helt i bund, selv under ekstrem hård kørsel, hvilket cyklen er skabt til. I tilgift får du twinlock låsning af affjedringsystemet når det går opad kendte fra Scott andre XC cykler. Se test af disse nedenfor.

Der er fem model varianter i Ransom . Topmodellen med Full Carbon ramme både i 27.5″ og 29″ udgaver, en hybrid version med hovedramme i kulfiber og aluminium bagramme, samt  to modeller i  fuld aluminium.  Estimerede danske priser vil ligge mellem godt kr. 22.000,- og 42.000,-

 

Relaterede test af Scott cykler

Link

CYKELPORTALEN