CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek Domane AL Disc Trek Domane AL Disc
Med den nye opdaterede Domane AL Disc er Trek helt fremme med masser af landevejsracer for pengene Trek Domane AL Disc

I en tid hvor der sælges nye cykler som aldrig før, har Trek opdateret hele deres entry serie af landevejsracere.  Domane AL Disc har som navnet antyder, fået skivebremser, men også thru aksler og plads til hele 35 mm brede dæk.

Trek benytter deres kendte Alpa 200 aluminium som udseendemæssigt ligner deres dyrere kulfiber søskende med de flot buede og trukne rørprofiler.  Alligevel er der blevet plads til både indvendig kabelføring og der er hentet et stort udvalgt af bøsninger fra Gravel trenden med tre flaskeholdere og top mounts på overrøret. Det er også muligt at eftermontere bagagebærer. Med plads til 35 mm dæk vil cyklen sagtens kunne bruges på gode grusveje væk fra asfalten.

I forhold til den lidt dyrere og sporty Emonda ALR S serie er geometrien mere afslappet med en mere oprejst kørestilling og kortere rækkevidde frem til styret. Domana AL Disc er et mere landevejsagtig alternativ til Trek Checkpoint Al der primært er til gravel.

Prismæssigt får du rigtig meget landevejsracer for dine penge. Priserne ligger nellem kr. 7.799,- og kr. 13.999,- afhængig af hvilken udstyrs variant du vælger.

Link

CYKELPORTALEN