CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tre nye italiensk brands har premiere på Eurobike Tre nye italiensk brands har premiere på Eurobike
Trerè Innovation har premiere på hele tre nye brands på Eurobike, heriblandt en ny gravelbike som du kan læse vores test af i nær... Tre nye italiensk brands har premiere på Eurobike

I forbindelse med den netop afholdte SeaOtterEurope,  havde vi lejlighed til at teste den nye Titici Flexi Gravel, som du snart kan læse om her på Cykelportalen.  Det er det italienske firma Trerè Innovation som står bag. På Eurobike i starten af næste måned har de premiere på yderligere to brands. Ud over det allerede etablerede cykeltøjsmærke FOR.BICY  for den aktive bycyklist, lancerer de nu yderligere et tøjmærke henvendt til den sportlige cyklist kaldet UYN.

UYN er forkortelsen for Unleash Your Nature og kommer på markedet i foråret 2019 med to kollektioner: Alpha – er  highend tøj til konkurabce cyklisten mens Activyon er funktionel cykelbeklædning med stil.

De nye kollektioner minder meget om det schweiziek mærke X-Bionic. Ikke uden grund da de to firmaer hidtil har samarbejdet på en 20 årig licenskontrakt der nu er udløbet.

De tre brands FOR.BICY, TITICI og UYN bliver præsenteret i Hal  7 (Stand 402) fra den 8 til 10 juli. De nye brands er åbne både for nye forhandlere og distributører der kunne være interesseret i at forhandle deres produkter i Skandinavien.

Link

 

CYKELPORTALEN