CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To internationale cykelmesser udvider deres aktiviteter To internationale cykelmesser udvider deres aktiviteter
Eurobike udvider aktiviterne til Tyrkiet og Indonesien mens Made går downunder til Melbourne To internationale cykelmesser udvider deres aktiviteter

To cykelmesser med hvert deres fokusområde, udvider i 2024 deres aktiviteter. Eurobike behøver ingen nærmere præsentation, den uden sidestykke verdens største cykelmesse, mens Made cykelmessen er ret ny og forbeholdt ædle håndbyggede cykler og en fornem aftager for den legendariske NAHBS.

Europæiske Eurobike og Amerikanske Made søsætter nye udstillinger

Eurobike der for to år siden, trak teltpælene op, og flyttede til showet til Frankfurt, har i 2024 planer om at udvide deres aktiviteter til to nye lokationer. Foruden deres helt egen messe i Frankfurt i juli måned afholdes der messe i Istanbul den 28 – 31 marts 2024 i samarbejde med Motorbike Istanbul og i Jakarta den 30 april – 4 maj 2024 under navnet Asiabike. I forvejen er Eurobike også involveret i Velo Berlin messen på den ikoniske Tempelhof flyveplads.

Portland messen MADE der er aftager til NAHBS blev søsat sidste år og vil igen i år være at finde i Portland i august måned.  Herudover lancerer de en ny messe efter samme koncept i Melbourne den 28 – 29 juni 2024. Dette er lidt en prøveballon inden det helt store skud i bøssen i Adeleine i 2025.

Læs mere om de tre nye messer og alle de øvrige internationale og nationale cykelmesser i 2024 på vores opdaterede liste for cykelmesser 2024

CYKELPORTALEN