CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To anderledes gravelrammer på budget To anderledes gravelrammer på budget
Vil du have en gravelramme der skiller sig ud fra mængden, men uden at vælte dit cykelbudget, er her to spændende bud fra Spanien... To anderledes gravelrammer på budget

Vi har tidligere omtalt den for nogle lidt aparte amerikanske gravelbike Evil Chamois Hangar hvor forskellen i forhold til hovedparten af de gravelbikes der findes på markedet ligger i en anderledes geometri, der i hovertræk går ud på at kombinere en stejl spurtstærk og stiv bagramme med en hovedramme og forgaffel med langt fremløb. Noget der efterhånden er standard på de fleste trail mountainbikes. Evil Chamois Hangar er ingen billig cykel og den er svært tilgængelig.

Men nu er der to budgetvenlige alternativer,  til dem som kan og vil selv og udstyre med dine favorit komponenter. Lidt populært kan man sige at du får det bedste fra en spurtstærk landevejsracer kombineret med det bedste fra en trail mountainbike men med dropbarstyr.

 

Fustle Causeway GR1 er en aluminiumsramme med kulfiberforgaffel. Den er kompatibel med både 650B og 700 C hjulsæt med 142 mm 12 mm bagaksel og 100 mm 12 mm aksel foran. Forberedt til intern kabelføring og dropperpost saddelpind. Aftagelig skærm stiver til montage af skærme. Prisen for et  rammekit inkl. forgaffel er 799,- engelske pund.

Nordest Super Albarda er samme filosofi med en stejl bagramme og en mere flad geometri foran. Ramme og forgaffel er i stål.  Passer til hjul med dækbredder mellem 650B x 2,1 og 700C x 50 mm.  Prisen for et rammekit inkl, forgaffel er 624 Euro.

Gider du ikke selv fornøjelsen med at finde komponenter kan de to rammer også erhverves som komplette cykler.

Link

CYKELPORTALEN