CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

The Way To Bike The Way To Bike
To cykel iværksættere vil overbevise danske cyklister om bæltedrevets fortræffeligheder med cykelbrands fra USA, Tyskland, Holland og Danmark. The Way To Bike

Gates-Carbon-Drive

I USA er de for alvor ved at vinde indpas og i vore nabolande Tyskland og Holland vælger flere og flere producenter at udstyre deres cykler med bæltedrev. Anderledes forholder det sig i Danmark hvor det gennem den almindelige cykelforhandler stort set er umuligt at købe en cykel med bæltedrev.

The Way To Bike er en ny online butik der udelukkende sælger cykler med bæltedrev. Bæltedrevet er i forhold til den gammeldags kæde langt mere slidstærk og vedligeholdelsesfri. Det kan godt være at en nysmurt kæde ruller en smule lettere, men hvor mange kæder kan lige prale af en livstid på 15.000 km og det helt uden olie og beskidte fingre.

The Way To Bike har fire brands i programmet som kan tilfredstille enhver pengepung og cykelstil.

 

Spot-Brand-ACME

Spot Brand
The Way To Bike er europæisk distributør og forhandler af det amerikanske mærke Spot Brand, der ejes af den innovative entrepreneur og cykelentusiast Wayne Lumpkin kendt som grundlægger af AVID – et brand alle mountainbike ryttere kender. Spot Brand er design og teknik. Det handler ikke altid om at være først, men om at være først med det rigtige. Wayne og Andrews tekniske baggrund driver det kontinuerlige fokus på teknisk innovation og design. Spot Brand har et nært samarbejde med Gates Carbon Drive, og har tidligere stået for alle stress tests af cykelrammer til remtræk. Det er også Wayne og Spot Brand der udviklede det forbedrede remtræk – CDX CenterTrack systemet. Du kan snart læse vores test af Spot Brand ACME der er en hurtig og sporty helårscykel.

ToutTerrain

ToutTerrain
Oliver Römer er ankermanden bag tyske Tout Terrain, der laver solide kvalitetscykler til alle formål. Cyklerne er bygget i Europa, og som navnet antyder, kan de klare hårdt terræn. Stelmaterialet er stål.  Tout Terrain har vundet mange priser for flere af deres cykler og meget af deres ekstra udstyr. Tout Terrain er kendetegnet ved en konstant innovativ tilgang til avanceret teknologi, mobilitets fokus og et dejligt rent og elegant design.  Alle cykler fra Tout Terrain er Custom Built, og når du bestiller din nye tout terrain cykel hos The Way to Bike, får du en unik cykel, med det nyeste og mest innovative udstyr valgt ud fra dine behov og målrettet netop din cykelmodel. Du vælger selv stelfarve, og for at sikre den bedste holdbarhed mod elementerne, har Tout Terrain deres egen miljøvenlige 5-trins maleproces og powdercoating.

Biomega07

Biomega
Danske Biomega tror på ren og effektiv mobilitet i byer. Biomega handler om effektiv og stilfuld pendling i byens miljø. Stilen er betydningsfuld, da stilen er dit udtryk og en del af din ”vægt” og aftryk. At være aktiv i byen udfordrer dit udstyr på en anden måde end på landet. I byen er der konstant acceleration og opbremsning – fx mellem trafiklys. Det betyder, at der er behov for en lang række bipolare funktionaliteter. Efter i en årerække at have koncentreret sig om andre designprojekter er Biomega  grundlægger Jens Martin Skibsted nu atter bag roret. Ud over flot design er Biomega cyklerne også til at betale, godt 8000 kr for en cykel med bæltetræk.

Pilot-Cycles

Pilot Cycles
Hollandske Pilot Cycles bygger de mest ekslusive cykler på markedet med remtræk, lige fra mountainbieks til cross og landevejsrammer. Materialet er titanium og hvor Tout Terrain er Custom Made går Pilot Cycles en tand videre og tilbyder Taylor Made.

Spot-Brand-rally

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN