CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Syncros Tool Can TEST: Syncros Tool Can
En fiks lille beholder til flaskeholderen til opbevaring af alt andet end dit drikkevand TEST: Syncros Tool Can

Vi har prøvet en lille fiks beholder med neoprenbeskyttelse til alt andet end dit drikkevand. Fås i to forskellige størrelser. Vi har testet den lille model.

Specifikationer

  • Volumen: 500 ml
  • Materiale: Polypropylen
  • Indercover: Neopren
  • Dimensioner: ø75 x 135 mm
  • Vægt: 53 gram
  • Pris: kr. 49,-

Afprøvning
Tool Can fra Syncros er i princippet en halv liters vandflaske uden drikketud. Istedet er den udstyret med et stort drejelåg og en fiks neopren indsats med håndtag så den er let at få alt indholdet ud samlet. Samtidig beskytter den indholdet mod at ligge og rasle rundt. Beholddren kan nemt rumme en slange, et multiværktøj og lidt lappegrej, og en energigel. Syncros Tool Can kan sådan set ikke noget som du ikke selv vil kunne lave med en modificeret vandflaske, men den er lidt mere fiks og låget er større med bedre adgang. Desuden er den lille neopren pung en god ekstra feature.  Pakker man tingene tilstrækkeligt tæt er der ingen raslen når du cykler.  Beholdren er et godt supplement til en lille styrtaske eller saddeltaske, samt til montage på cykler med bøsninger på undersiden af skrårøret.

Konklusion
Syncros Tool Can er en fiks lille beholder der kan bruges til lidt af hvert lige fra værktøj og lappegreje til energibarer. Den er et godt supplement eller alternativ til en lille styr eller saddeltaske. Også Bikepackere vil kunne have gavn af den.

Link

 

CYKELPORTALEN