CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Syncros TailorCage1 TEST: Syncros TailorCage1
Vi tester en flaskeholder velegnet til mountainbikes hvor der ikke er megen plads. TEST: Syncros TailorCage1

Syncros blev i tidernes morgen kendt for deres letvægts styr-, frem- saddelpinde, hvor de i mange år var benchmark for alle andre med udvikling af de letteste og stiveste produkter på markedet. Siden kom der en række konkurrerende produkter og i mange år kæmpede Syncros for at overleve. Idag er de købt af Scott Sports og deres produkter sidder standard monteret på alle Scott og Bergamont cykelprodukter. Syncos findes stadig som løst tilbehørsbrand med en række nye produkter, ikke mindst deres spændende epokegørende full carbon hjulsæt.

Til denne og en senere test kikker vi nærmere på en flaskeholder og en saddel. Vi lægger ud med Syncros Tailer Cage1. En elegant flaskeholder der fås med sideindføring højre eller venstre.

Specifikationer

  • Materiale: Kulfiber injected komposit
  • Features: højre/venstre stillet
  • Vægt: 26 gram
  • Farver: sort/rød/gul
  • Pris: kr. 149,-

Afprøvning
Syncros Tailer Cage 1 er en flot designet low profile flaskeholder der fås i en farve sort, men med logo i enten sort, rød eller gul. Den er som de fleste andre moderne flaskeholdere udført i sprøjtestøbt kulfiber forstærket plastik. Det gør den let, fleksibel og stærk.

Subjektivt er det ikke videre let at få flasken ind og ud af holderen. Til gengæld sidder den urokkelig fast, hvilket er en stor fordel, til offroad kørsel. Den fungerer ligegodt med en stor som en lille flaske med eller uden indhak.

I forhold til andre holdere med sideføring syntes jeg ikke de er sluppet videre godt fra det. Isætning er ikke meget anderledes end på en ordinær flaskeholder, mens udtagning sideværts fungerer fint.

Alt i alt en velfungerende flaske hvis primære force er at den holder flasken urokkelig fast, men lidt på bekostning af hurtighed. Er sideindføring det primære, findes der bedre alternativer.

Konklusion
TailerCage1 gør det den skal, holder såvel en lille som en stor vandflaske sikkert på plads. I tilgift fås den både med højre og venstre indføring til rammer hvor der ikke er megen plads.

Link

CYKELPORTALEN