CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Piccadilly er en langærmet cykeltrøje fra Canadiske Sugoi.  Trøjen er i et klassisk design og opkaldt efter gaden af samme navn i London. Sugoi...
su01
Piccadilly er en langærmet cykeltrøje fra Canadiske Sugoi.  Trøjen er i et klassisk design og opkaldt efter gaden af samme navn i London.
Sugoi har deres eget system som de kalder SCS (sugoi Comfort System) som vi har omtalt her.
Trøjen er en S2 hvilket henviser til at den er det andet lag tøj efter svedundertrøjen.
Den har lynlås i fuld længde og tre rummelige lommer bagpå.  Trøjen er isoleret med et materiale kaldet FinoTherm. Resten af materialet er 100 % polyester, farven er sort og den fås i fire størrelser fra S, M, L, XL.
su04

Afprøvning
Trøjen har været brugt flittigt, som anbefalet fra tidligt forår i april til sen efterår i oktober.  Og til det formål er den fremragende.  Som helårscyklist er det måske 1 uge om året jeg kører i korte ærmer herhjemme, hvorfor denne langærmede trøje er et godt valg.  Den sidder godt og er meget behagelig at have på. Den er ikke 100 % vindtæt men alligevel tistrækkelig vindafvisende til at man aldrig rigtig bliver kold.  I kombination med en vindvest eller let vindjakke behøver man faktisk ikke mere.  På de rigtigt varme dage kan den bruges uden svedundertrøje og ærmerne kan trækkes op. Design og snit er naturligvis individuelt. Personligt syntes jeg det er en flot og neutral trøje som ikke sidder alt for stramt.

su02

Konklusion
Piccadilly er en fremragende cykeltrøje som passer perfekt til det danske klima.  Den vil for langt de fleste kunne opfylde de behov man har som helårscyklist fra april til oktober måned.

Prisen ligger på lige godt 700 kr.

Vi giver den 4 ud af 5 cyklister både for funktion og pris.

su03

Links

CYKELPORTALEN