CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Quad Lock TEST: Quad Lock
Trods adskelige konkurrenter er Quad Lock stadig en af de beste smartphone cykelholdere på markedet alen i kraft af deres holdersystem samt undersøttelse af... TEST: Quad Lock

Der findes rigtig mange holdere til montering af din smartphone på cyklen, og der kommer hele tiden nye til. Kendtegnende for de fleste er dog at de sjældent er på markedet ret længe og at udvalget af etuier til de mange telefon modeller er yderst begrænset.

QuadLock kom til verden som et crowdfunding projekt og er idag blandt de førende, ikke mindst fordi de udbyder etuier til stort set alle typer  fabrikater af smartphones. Samtidig er deres løsning også kompatibel til montering i bilen og på motorcykler.

QuadLock har fire beslag til montage på cyklen, et universal beslag til montering på styr/frempind, to outfront beslag og et quick release med rem. Herudover findes et særligt beslag til Handlebar Bag vi tidligere her testet.  Vi har testet to af beslagene sammen med et etui til en iphone 13 mini samt et regncover.

Specifikationer

  • Handlebar Stem Mount
  • Quick Release Strap
  • Iphone Mini 5,2″ Case
  • Iphone Mini 5,2″ Cover

Afprøvning
Quad Lock har etuier til et meget stort udvalg af de mest populære smartphones.  Beslaget og låsemekanismen fungerer dadelfrit.  Etuiet til telefonen er ikke vandtæt men der kan tilkøbes et ekstra cover til at sætte over.  Det er en stor behagelighed at selve holderen på bagsiden ikke fylder særlig meget.

 

Handbar Mount er en lille fiks holder med indbygget fjederbelastet lås.  Den kan vende begge veje, så den kan både monteres på styret eller frempinden ved hjælp af enten strips eller gummibånd.  Telefonen sættes i på skrå og drejes på plads enten i lodret eller vandret position. Nå den skal lånes trykkes med to fingre på den blå omløber.

Quick Releas strap fungerer på en lidt andne måde da der her er montret en står blå flap som rager udenfor telefonen. Det gør det væsentligt lettere at afmontere selve telefonen. Selve holderen er med en velcro strap og kan monteres på et utal af forskellige måder, hvor der nu lige er plads.

Selve etuiet er ret tyndt og giver i sig selv ikke den helt store beskyttelse. Den største fordel er fatningen på bagsiden som ikke rager meget ud.  Skal telefonen være vandtæt skal du købe et ekstra cover.  Det fungerer fint selvom touch funktionaliteten bliver en smule forringet.


Vil du bruge dit eget etuiet kan der købes en løs fatning som kan limes på.
Skal smartphonen med på cyklen, er QuadLock endog meget svær at komme uden om. Låsesystemet er velfungerende og for produktet taler også at det har været på markedet i adskellige år og der kan fås erstatningsdele til systemet. Fatningen på coveret er dejlig lille og afrundet så den ikke mærkes når telefonen ligger i lommen.  Beskyttelsesmæssigt er det dog under middel hvis du taber telefonen. Men sidder telefonen først fast i holderen bliver den der garanteret.  Vi oplevede ingen problmer her heller ikke offroad.

Konklusion
Skal mobiltelefon med på cyklen, er QuadLock, svær at komme uden om. Alene det at de har været på markedet i adskellige år og de lynhurtigt kommer med nyt tilbehør i takt med at telefonerne udskiftes taler for dem. Deres låsesystem er second to none, mens coveret til telefonen er mere standard.

Link

CYKELPORTALEN