CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: AGU “Wout Van Aert” MERINO TRØJE TEST: AGU “Wout Van Aert” MERINO TRØJE
Som vi tidligere har berettet har AGU lavet en særlig signatur kollektion til Wout Van Aert. Han insisterede på, at en merinotrøje skulle være... TEST: AGU “Wout Van Aert” MERINO TRØJE

Som vi tidligere har berettet har AGU lavet en særlig signatur kollektion til Wout Van Aert. Han insisterede på, at en merinotrøje skulle være en del af hans signaturkollektion. Et materiale, der er fint til de køligere køreture, uanset om det er på vej, grus eller singletrack. Vi har haft trøjen til test.

Merinould sikrer, at din kropstemperatur hele tiden holdes rimelig konstant.  AGU trøje er fremstillet af de bedste, økologiske materialer og er en del af AGU Greensphere-kollektion. Læs vores test af Polartec jakken her.

Specifikationer

  • Materiale: 60 % polyester, 40 % Merino
  • Funktioner: Fuld længde lynlås med Camlock lukning
  • Features: komfort håndleds Cuffs med silikone, silokone i lænden
  • Lommer: to små en stor bagpå med lille indvendig lynlåslomme
  • Størrelser: XS, S, M, L, XL
  • Farve: Grå med sorte tråd Wout Van Aert logo
  • Pris: kr 1.099,-

Afprøvning
Til trods for at der er tale om en særlig AGU “Wout Van Aert” kolektion er trøjen meget afdæmpet i et klassiske gråt farvevalg med et diskret Wout logo foran Til trods for en tætsiddende pasform føles trøjen alligevel meget rummelig og bevægelig.  Den har fuld lynlås foran med Camlock-lukke, så den kan stå åben i alle postioner. Der er tre lommer bagpå hvor der er yderligere en lille indvendig lynlåslomme indvendig i den midterste. Lommerne er lette at lomme til til.

Trøjen er lige velegnet  til lag-på-lag eller brug alene. Den isolerer helt godt uden dog at være helt vindtæt. Merinoulden giver tøjen en blød og behagelig fornemmelse på indersiden og kan snildt benyttes på en varm dag uden svedundertrøje.

Materialet er åndbart og transporterer hurtigt sved væk, så din krop opretholder en konstant temperatur.  Trøjen har lange ærmer med  manchetter. De er fine for at holde ærmerne nede. Specielt i kombination med Polartec jakken hvis foer har en tendens til at fange inderlaget, er de fine. Men er du typen som bruger langærmede trøjer om sommeren og smøger ærmerne op, er de mindre velegnede.

Som det efterhånden er standard på alle cykeltrøjer har den en silikonestriben forneden, der gør at trøjen ikke kryber op. AGU “Wout Van Aert” Merino trøjen er en uhyre alsidig trøje som kan bruges på utallige måde alene , eller som mellemlag med en jakke. Trøjens gode temperatur regulering der giver en. rar komfort gør den velegenet til cykling hele året. Trøjen tørrre hurtigt og kommer sjældent til at lugte af sved efter en cykeltur.  Det er svært at finde noget at udsætte på denne trøje, det skulle måske lige være en lidt højere vægt sammenlignet med andre.

Konklusion
AGU “Wout Van Aert” Merino trøjen er en alsidig cykeltrøje som vil kunne bruges hele året og i forskellige kombinationer enten alene med en svedundetrøje eller som mellemlag sammen med en jakke.

Link

CYKELPORTALEN