CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TERN åben for nye oplevelser TERN åben for nye oplevelser
Tern Bicycles, den nye cykelkomet på himmelen får nu egen dansk sproget hjemmeside. Tern er et frisk pust på en kvalitets dagligdagscykel, der giver... TERN åben for nye oplevelser

tern dk

Selvom Tern Bicycles, er vel inde i sit andet år, er de stadig et nyt mærke. “Vores største mål er at tilføje markedet for dagligdagscykler et frisk pust”  udtaler Joshua Hon, der sammen med Florence Shen står i spidsen for et dedikeret internationalt team af medarbejdere, de fleste tidligere Dahon medarbejdere.  Tern tager de enkelte eksportmarkeder og deres særlige kendetegn meget alvorligt.  Derfor er mange af cyklerne tilpasset de enkelte landes og regioner krav og ønsker.  Samtidig vil vi kommunikere på de enkelte landes sprog for derigennem at komme helt tæt på forbrugerne. Terns hjemmeside er idag oversat til 30 sprog , med dansk som det seneste.

På Terns danske hjemmeside kan du som forbruger læse alt om de enkelte modeller og det omfattende tilbehør, der er et af mærkets stærke sider.  Man kan oprette sig som bruger og registrere sin cykel. Finde bruger- og vedligeholdelsesmanualer  eller stille spørgsmål på deres omfattende og meget aktive forum.

swoop D71

Swoop og Castro som skabt til det danske bymiljø.
Kombinationen af stil, lidt ynde og en knivspids af gestus, Swoops er designet til at hjælpe dig rundt i byen i dit tempo. Rammens ultralave indstigningshøjde gør at du står på cyklen fremfor at svinge dig over overrøret. Hop ubesværet af og på hele dagen lang. Som dagen går opdager du at Swoops lave tyngdepunkt gør cyklen stabil båd når du cykler og når du stopper for at tale med en ven.
Har du nogensinde tænkt på hvordan det ville være at komme fra et sted til et andet, uden at skulle bekymre dig om trafikken, parkering, benzinregninger, buskøreplaner eller sidste afgange ? Det samme her. Castro er ikke cyklen til at køre løb på i weekenden. Den er bygget til at få dig og dine ting rundt i byen – på en komfortabel, sikker og pålidelig måde.

Tern’s filosofi er baseret på sikkerhed, komfort, bekvemmelighed og bærbarhed.  Derfor er cyklerne designet omkring høj kvalitet rammer og komponenter, der vil kunne tilfredsstille den ambitiøse cyklist, under sloganet “that bikes have to work great when unfolded”.  Køregenskaberne er deres stærke side, blandt de bedste vi her på redaktionen har testet for foldecykler som Link p24H og Verge Duo.

Holdet bag Tern er en mangfoldig blanding af personligheder bragt sammen af en fælles pasion for cykling. Tern Bicycles har hovedkvarter i Taipei, Taiwan, med datterselskaber i USA og Kina. Tern har endvidere et  hold af medarbejdere som arbejder online via satellit kontorer i Austin, Texas; Los Angeles, California; Humboldt, California; Bend, Oregon; London, England; Turku, Finland; Stuttgart, Germany; Shanghai, China; og Schaffhausen, Switzerland. Firmaet beskæftiger næsten 100 medarbejdere og producerede omkring 100.000 cykler i 2012.   Det er tyske Hermann Hartje der har eget kontor i Danmark der er distributør af Tern i Danmark.

Ribe Cykellager er en af de første cykelhandlere i Danmark hvor man kan se og prøve Tern.

Link

CYKELPORTALEN