CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det danske cykelhold, Glud & Marstrand/LRØ Rådgivning team, skal fra 2010 køre med geargruppe fra det Taiwan-baserede Sunrace. Sunrace er en del af den...

nrz1

Det danske cykelhold, Glud & Marstrand/LRØ Rådgivning team, skal fra 2010 køre med geargruppe fra det Taiwan-baserede Sunrace.

Sunrace er en del af den mere end 100 år gamle Sturmay Archer gruppe. Selv har de mere end 40 års erfaring med cykelkomponenter til racercykler og mountainbikes.
Det er Sunraces topgruppe NRZ i Driven Serien, der skal monteres på det danske cykelholds Python Pro rammer. Driven er flagskibet i deres sortiment, som skal bruges til effektivt at komme ind på high-end markedet for landevejs- og MTB cykler.

”Vi har nu kørt test på grupperne i et par måneder, og kan konkludere at kvaliteten er i top, og sagtens kan måle sige med konkurrenterne fra Shimano, SRAM og Campagnolo siger teammanager Christa Skelde.

nrz2

Cykelportalen har haft kontakt med Sunrace, og vi får som det første danske cykelmedie mulighed for at teste gruppen, som er helt nyudviklet. Foruden kranksæt, skiftegreb og gearskiftere er vi også blevet lovet en kæde og et sæt bremseklør som fuldender den komplette gruppe. Vores eksemplar skulle afgå fra Taiwan den 7. december,  så stay tuned…

I mellemtiden kan du læse vores test af en tidligere gruppe fra Sunrace her

CYKELPORTALEN