CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Starthjælp til Pinarello Starthjælp til Pinarello
Efter salget af Pinarello, har det hæderkronede italienske brand ændret produkt fokus til også at omfatte elcykler. Pinarello Nytro er nummer to i rækken.... Starthjælp til Pinarello

Efter at Pinarello er blevet solgt til det amerikanske kapital firma L. Catterton, der bl.a rummer luksus branded Louis Vuitton, er der kommet lidt andre boller på suppen hos Pinarello. I juli måned kunne vi berette om den nye Pinarello Andromeda, som nu får følgeskab af endnu en cykel med indbygget starthjælp, Pinarello Nytro, der er en elektrisk landevejsracer, der ved første øjekast ligner en “almindelig” Pinarello.

Allerede på Eurobike Media Days viste Focus med deres Project Y  og siden Orbea med deres Gain tydelige takter på hvor næste elektriske offensiv bevæger sig hen.

Ligesom Project Y fra Focus, benytter Pinarello Fazua motorløsningen, der er modulopbygget og yderst kompakt. I forhold til de andre motorløsninger på markedet kan motor og batteri aftages, så kun den særlige krankboks sidder tilbage, som overfører trækket fra motoren. Det betyder at cyklen kan benyttes fuldstændig som en helt almindelig racercykel uden den ekstra vægt fra motor og batteri. Den komplette cykel vejer 13 kg, og med afmonteret batteri og motor 9 kg.

Prisen bliver forventelig i den tunge ende, men danske forbrugere skal nok ikke forvente den ude i butikkerne, før langt  inde i det nye år.

Link

CYKELPORTALEN