CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Står dansk cykelhåndværk for en genfødsel. Står dansk cykelhåndværk for en genfødsel.
Copenhagen Bike Show havde besøg af to ægte cykelsmedier der laver det hele selv og ikke tænker i mega styktal og kæmpe omsætning. Står dansk cykelhåndværk for en genfødsel.

Ofte har de små cykelforretninger og producenter, af den ene eller anden grund ikke de helt store markedsførings kanoner sat i stilling og lever sit stille liv #Lessismore.

Ikke desto mindre var det rart at se at et par “rigtige” -Made In Denmark-cykelsmede havde fundet vej til Copenhagen Bike Show,

og på den måde måske kan få budskabet om egen produktion i nærmiljøet ud til en bredere kreds af potentielle cykelkunder, der for manges vedkommende stadig tror at kvantitet er lig med kvalitet og Made in Asia er det eneste rigtige. Egentlig en filosof der går bedre i spænd med begrebet “bæredygtighed” hvis du spørger en gammel rotte i branchen.

BenBen Cykler er en gammel kending, vi tidligere både har omtalt og besøgt. Deres filosofi er ægte håndbyg efter kundens ønske  samt semi custom i små serier. Deres materiale er stål og titanium. Du kan læse vores besøgsartikel her.

Nu får de følgeskab af endnu en, ja faktisk tre. Alle kendte i det københavnske cykelmiljø, Thunderfist, Recycles Copenhagen, og Red Fox Cycles, der hver bidrager med deres ekspertise i fremstilingen af nogle nye stålrammer i små styktal.  En cykeltype til det meste med Gravel/Bikepacking i tankerne Materialet er  stål. De er endnu i opstarten men vi arbejder på at besøge dem, med henblik på en baggrundsartikel, når de er helt klar…

Link

 

CYKELPORTALEN