CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Upgrader dine gamle SRAM geargreb med en 12 speed kasette fra Shimano Upgrader dine gamle SRAM geargreb med en 12 speed kasette fra Shimano
12 speed upgraderings kit fra Ratio Technology Upgrader dine gamle SRAM geargreb med en 12 speed kasette fra Shimano

Vi har før omtalt og testet engelske Ratio Technology, der udvikler en række små kits der gør det muligt at opgradere fra 10 speed til 12 speed.

2×12 gears upgraderings kit fra Ratio Technology

Hvis du har et sæt ældre Sram 10 eller 11 gears mekaniske skiftegreb og gerne vil opgradere til 12 gear, har Ratio nu udviklet et lille kit der gør det muligt ved hjælp af 12 gears landevejs kasetter fra Shimano. Men hvorfor nu lige det ? Ifølge Ratio har de fået talrige henvendelser fra brugere der gerne vil opgradere men uden at skulle skifte til et af de dyre SRAM’s XDR kasettenav.

Det nye kit gør det muligt at skifte til en Shimano 12 kassette, men at kunne beholde sit eksisterende 11 gears HG nav som 12 gear kassetterne også passer på. Kittet består af en ny 12 gears skralde til Sram skiftegrebene sammen med to 11 krans pulley hjul med Enduro lejer der gør det muligt at bruge din eksisterende Sram bagskifter sammen med en Shimano 12 gears kassette.  Kittet koster godt 100 engelske pund.  Herudover skal du bruge en ny 12 speed Shimano kassette og kæde  fra DuraAce, Ultegra eller 105 serien.  Et to tre og du er igen med på gearbeatet uden at spændere en formue og udskifte alt.  Bravo Ratio !!!!

Link

 

CYKELPORTALEN