CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny SRAM DSD struktur for Norden I løbet af de seneste 5 år har SRAM oplevet stor vækst i sine OEM og Aftermarket forretninger...


Ny SRAM DSD struktur for Norden

I løbet af de seneste 5 år har SRAM oplevet stor vækst i sine OEM og Aftermarket forretninger i Europa. For at kunne støtte denne vækst på alle områder, har SRAM udført investeringer i både personale og infrastruktur.  En del af denne strategi har været at flytte SRAM’s Dealer Service Direct (DSD) og Teknisk Center struktur fra en central placering i Tyskland til flere regionale steder rundt i  Europa.  For yderligere at støtte denne vækst, samles hele Norden nu under den danske cykelgrossist Dan Agentur.

“Efter en kraftig stigning i markedsandele og en vellykket lancering af mange nye produktlinier, centraliserer SRAM nu al sin støtte til sine forhandlere og OEM kunder i hele Norden,” siger Robert Priest, SRAM direktør for Sales Europe. “Den nye DSD struktur er en tilføjelse til hvad der allerede er fastlagt ved vores europæiske distributører. Vi gennemgik de nordiske markeder og fandt  det indlysende, at en lignende fremgangsmåde var påkrævet her. Taget markedets omfang i betragtning har vi besluttet at indgå et joint venture med Dan Agentur for at udvikle DSD til et Full-Service Tekniske Center, som allerede ses færdiggjort i England med Fisher Outdoor. ”

“SRAM’s brede vifte af Aftermarket varer og reservedele kan leveres enten direkte fra vores centrallager i Danmark eller gennem vores købmands partnere,” siger Svend Møller fra Dan Agentur. “SRAM tjenester for regionen vil blive udført af fire SRAM dedikerede teknikere placeret i Danmark.  I løbet af marts måned åbner yderligere to lokale satellit servicecentre i Oslo (Norge) og Finland.  Jeg forventer mig meget af  den nye struktur for hele norden og glæder mig til at præsentere den nye 2012 produktlinie. ”


Det nye regionale “Cycle Service Nordic” vil blive placeret i Danmark.  Det giver SRAM mulighed for at udvide værkstedet og kombinere det med en dedikeret showroom og uddannelses faciliteter, der tilbyder adgang til et højere salg og øget  lagerbeholdningen for regionerne.

Hvad sker der nu?
Dan Agentur vil fremover repræsenterer alle lande i Norden både for salg og Product Service.  Samarbejdet med de eksisterende Engros-og Distribution partnere bliver effektiviseret fra 1 marts 2011 under parolen “Cycle Service Nordic”  Målet er at kunne tilbyde den bedste service til alle forhandlere og OEM kunder, “slutter Robert Priest

Link

CYKELPORTALEN