CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skivebremser på Time Sport Alpe d’Huez letteste landevejsracer Skivebremser på Time Sport Alpe d’Huez letteste landevejsracer
Time Sport letteste landevejsracer Alpe d'Huez udstyres nu med skivebremser. Skivebremser på Time Sport Alpe d’Huez letteste landevejsracer

Vi havde fornøjelsen at besøge Time Sport sidste år. Time er en af få europæiske cykelproducenter, der producerer kulfiberrammer InHouse med en temmelig unik væveteknik.  Du kan læse vores besøgsrapport her.

Time’s  letteste landevejsracer Alpe d’Huez har hidtil “kun” været udstyret med fælgbremser, men lanceres nu i en version med skivebremser.   Time specificerer selv deres kulfiber på ruller fra de største producenter og væver dem herefter på noget som minder om noget fra fordoms tider. Men tag ikke fejl, de mere end tre kilometer lange fibre bliver til nogle af de mest eftertragtede cykler blandt entusiaster.

Ligesom flere af de øvrige topmodeller i Time program, kan den nye Alpe d’Huez 01 Disc konfigureres individuelt af brugeren i Time Product Configuratoren der også omfatter muligheden for at specificere cyklen med Time unikke Active suspension og egenudviklede frempind og styr og pedaler.   Alt dette foregår på deres hjemmeside.  Alle cykler leveres gennem  udvalgte forhandlere, herunder også i Danmark.  Herlighederne er for de pengestærke cyklister. Vi legede lidt med en model på konfiguratoren og den nåede op på godt kr. 75.000,-  Et beløb man kunne rejse jorden rundt for i et år eller mere på stramt budget.

Link

CYKELPORTALEN