CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Siggi er klar til at indtage den internationale cykelverden Siggi er klar til at indtage den internationale cykelverden
Cohandco Siggi er nu klar til at indtage den internationale cykelverden. En foldecykel hvor form og funktion går op i en højere enhed. Siggi er klar til at indtage den internationale cykelverden

Som cykel entusiast og skribent, gennem snart en menneskealder, har jeg oplevet lidt af hvert indenfor cykelbranchen, og hvor jeg i mine ungdoms år let lod mig rive med og begejstre, skal der efterhånden noget temmelig unikt til for at imponere. Siggi er en af den slags nye cykelprodukter.

Siggi er noget så sjældent som en dansk udviklet foldecykel hvor form og funktion går fornemt hånd i hånd

Derfor gør det mig kun glad at se nyt dansk cykelprodukt der virkelig skiller sig ud fra mængden.  Et produkt fra en producent der på mange områder gør tingene på sin helt egen unikke måde, hvor både funktion og et markant design går op i en højere enhed.

CohogCo Copenhagen er langtfra nogen årsunge.  Der er sket meget siden  Paul Harder Cohen og Mette Walsted viste deres første håndværksmæssigt meget flot udførte cykler i træ i 2016.  Siden kom den unikke ladcykel med mono gaffel og deres egen udviklede StoneWeave stelmateriale der i højere grad end traditionelt kulfiber er genbrugbart.

Materialet og også grundstenen i den nye Siggi foldecykel, der meget passende kickstartes som crowdfunding på Indiegogo platformen den 21 juni, samme dag verdens største cykelmesse Eurobike åbner dørene.  Cyklen bliver højst sandsynligt lidt af en showstopper.

Det er planen at cyklen både vil kunne konfigureres med- og uden motor, hvilket betyder at i den pedaldrevne version, kommer under de magiske 10 kilo. Ligesom de øvrige produkter fra den dynamiske duo, er Siggi i høj grad langt mere end “bare en cykel”.  Den er et dansk statement til den markante mobilitets bevægelse verden oplever i disse år.

Er du i København den 16 juni er der forpremiere på Siggi i CohogCo’s  showroom på Amager.  På Eurobike udstiller de i Hal 8 stand Go7

Læs mere om Siggi på Coh&Co officielle hjemmeside

torben