CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Selle Italia NET Selle Italia NET
Ny saddel fra støvlelandet i bionedbrydelige materialer og med en netstruktur som giver hidtil uset ventilation og komfort. Selle Italia NET

SelleItalia-Net03

Selle Italia nye NET saddel afviger fra gængs praksis på flere områder. Den er opbygget thermoplastik og med en bicelle struktur (honeycomb) Det betyder at de to sider kan bevæge sig individuelt og derved bedre tilpasse sig forskellige kørselssituationer.

Med inspiration fra den banebrydende Saddle Flow saddel, har Selle Italia opbygget den med en netstruktur som både giver bedre ventilation og en bedre understøttelse af din popo. For en dagligdagssaddel i polypropylen er vægten på de 360 gram i den lette ende.

En anden ting som du måske ikke lige tænker på i din daglighdag er at sadlen er produceret uden lim og andre giftige tilsætningssgtoffer og udbredet brug af robotteknoligi, hvilket gør den meget produktionsvenlig.

SelleItalia-Net01

Fiberne der benyttes bibeholder deres elastitet meget længere end en livscyklys for en almindelig saddel og er 50 % stærkere end de traditionelle Gel puder. Sadlen kan genbruges 100% og skilles ad uden brug af værktøj.

Den nye Net saddel kommer i 6 forskellige designs fra den traditionelle neutrale til de mere sprælske af slagsen. Den nye saddel ventes på det danske marked senere på efteråret. Prisen er endnu ukendt.

Link

CYKELPORTALEN