CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skal styrtape nu være SMART… Skal styrtape nu være SMART…
Selle Italia genopfinder styrtapen og kalder den grøn og smart 😂 Skal styrtape nu være SMART…

Sidste år kunne vi berette om det lille svenske firma Grepp og deres styrtape, der kan vaskes og genbruges helt uden brugen af det irriterende lim.

Den ide har en af de store spillere på markedet Selle Italia naturligvis nu taget op og lancerer noget lignende.

Smart tape og Grøn teknologi fra Italien ?

Udover sit store udvalg af sadler tilbyder Selle Italia også en række styrtapes, hver med forskellige features. Virksomheden giver nu sine eksisterende styrbånd et nyt look og lanceres som såkaldt Smart Tape, der er deres seneste tilføjelse til Greentech-familien med det naturligvis i øjeblikket mest benyttede ordvalg – bæredygtig –

Den nye såkaldte Smart Tape leveres som en enkelt strimmel med indbygget hætte i samme materiale, hvilket kræver en anderledes påføringsproces, hvor hætten skal påføres først for at tape styret. Tapen er lavet uden den indvendige dobbeltsidede klæbende strimmel. En lille mikro “sugekop” struktur kompenserer for manglen på lim og gør det muligt at genbruge tapen, når den er fjernet fra styret.

Med en tykkelse på 2,5 millimeter garanterer Selle Italia samme komfort  og  greb og samtidig så sparer du op til 20 % af den tid, det tager at vikle styret. (red: mon dog) Dette er nok mere aktuelt for en travl cykelmekaniker til et stressende etapeløb end for dig som søvnig hjemmemekaniker :o)

Priserne for de nye tapes ligger mellem 30 og 35 Euro afhængig af farve og udførsel som en særlig Grand Fondo udgave er med nyt ekslusivt logo. Hvornår den nye smarte tape kan forventes i danske butikker  var ikke oplyst ved redaktionens slutning.

Link

 

 

CYKELPORTALEN