CYKELPORTALEN

Danmarks uafhĂŚngige cykelportal

Skal styrtape nu vĂŚre SMART… Skal styrtape nu vĂŚre SMART…
Selle Italia genopfinder styrtapen og kalder den grøn og smart 😂 Skal styrtape nu vĂŚre SMART…

Sidste ĂĽr kunne vi berette om det lille svenske firma Grepp og deres styrtape, der kan vaskes og genbruges helt uden brugen af det irriterende lim.

Den ide har en af de store spillere pĂĽ markedet Selle Italia naturligvis nu taget op og lancerer noget lignende.

Smart tape og Grøn teknologi fra Italien ?

Udover sit store udvalg af sadler tilbyder Selle Italia ogsĂĽ en rĂŚkke styrtapes, hver med forskellige features. Virksomheden giver nu sine eksisterende styrbĂĽnd et nyt look og lanceres som sĂĽkaldt Smart Tape, der er deres seneste tilføjelse til Greentech-familien med det naturligvis i øjeblikket mest benyttede ordvalg – bĂŚredygtig –

Den nye sĂĽkaldte Smart Tape leveres som en enkelt strimmel med indbygget hĂŚtte i samme materiale, hvilket krĂŚver en anderledes pĂĽføringsproces, hvor hĂŚtten skal pĂĽføres først for at tape styret. Tapen er lavet uden den indvendige dobbeltsidede klĂŚbende strimmel. En lille mikro “sugekop” struktur kompenserer for manglen pĂĽ lim og gør det muligt at genbruge tapen, nĂĽr den er fjernet fra styret.

Med en tykkelse pü 2,5 millimeter garanterer Selle Italia samme komfort  og  greb og samtidig sü sparer du op til 20 % af den tid, det tager at vikle styret. (red: mon dog) Dette er nok mere aktuelt for en travl cykelmekaniker til et stressende etapeløb end for dig som søvnig hjemmemekaniker :o)

Priserne for de nye tapes ligger mellem 30 og 35 Euro afhÌngig af farve og udførsel som en sÌrlig Grand Fondo udgave er med nyt ekslusivt logo. Hvornür den nye smarte tape kan forventes i danske butikker  var ikke oplyst ved redaktionens slutning.

Link

 

 

CYKELPORTALEN