CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scott lancerer lette Solace Gravel & Road e-Bikes Scott lancerer lette Solace Gravel & Road e-Bikes
Scott Bikes bringer gravel ebiken til nye højder med deres nye Solace Scott lancerer lette Solace Gravel & Road e-Bikes

Tilbage i 202o fik vi en forsmag på Scott Bikes lancering ud i lette elektriske landevejscykler med deres Addict eRide, som vi var det første skandinaviske cykelmedie til at teste. First Ride Scott eAddict

Scott Sports bringer nu deres landevejs eBike koncept en tand videre og overfører det på en gravel/allroad cykel Solace med en helt nyudviklet centermotor.

Ved at bruge det samme ultralette TQ HPR50 motorsystem som deres seneste Lumen eMTB er de nye Solace eRide landevejs- og gruscykler inspireret af Addict-modellerne. Begge deler den samme ~1.200g-ramme (plus motor og batterisystem), forskellen ligger i specifikationerne.

Solace Gravel e-cyklen får 1x drivlinjer, og op til 700 x 50 dæk og flare styr, der vejer så lidt som 12 kg. Solace Road e-cyklen får 2x drivlinjer, op til 700 x 38 dæk og standard cockpits.

Grundlæggende får du “to i en cykel” : gravel eller landevej, der opnås ved at vælge geartrain og hjul/dæk efter underlag. Der findes ekstraudstyr iform af skærme, støttefod og lys, samt en ekstra batteripakke der øger rækkevidden. Prismæssigt kommer de nye Solace til at ligge mellem godt kr. 45.000 0g 90.000,-. De endelige danske priser er dog ikke verificeret ved redaktionens slutning.

Link

CYKELPORTALEN