CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Schwalbe har for vane at give deres mountainbike dæk sjove navne, Racing Ralph, Rocket Ron og Nobby Nic er nogle af dem.  Nu lancerer...

Schwalbe har for vane at give deres mountainbike dæk sjove navne, Racing Ralph, Rocket Ron og Nobby Nic er nogle af dem.  Nu lancerer de et nyt i rækken Hans Dampf.   Dampende Hans er en allrounddæk med fokus på tørt underlag og til teknisk  trailkørsel.

Den engelske oversættelse af ‘Hans Dampf’ er “Jack af alle handler” – en all-rounder  som er i stand til alt. Med sin stærke lugs, grippy Trailstar Compound og ekstra  dækside beskyttelse skulle det yde fuld sikkerhed i ethvert terræn.  Som en lille ekstra finesse er alle Schwalbes dæk forberedt til at fungere ligegodt både med slange og som slangeløst med bare den tilføjelse af  en smule fugemasse. Markus Hachmeyer som er ansvarlig for udviklingen fortæller at dækket specielt er designet for amerikanske forhold, som generelt er tørrere, mere stenet og støvede end europæiske forhold.

Dækket er udstyret med den nye Trailstar Compound, en tredobbelt sammensat gummiblanding specielt  udviklet til at forbedre trail ride præstationer. De tre stoffer er; en let  rullende base lag; en håndterligt center slidbane og endda grippier skuldre. Vægten er  750  gram.  Hans Dampf er beskyttet af en Snakeskins dæksiden, en ekstra hård lag af  gummibelagt nylon stof. Dette er baggrunden for 40 gram af dækkets vægt, men er  yderst effektiv beskyttelse mod sten og andre skarpe genstande, som let kan  skæres tynde sider.

“Også 2,35” er den klassiske trail ridning størrelse for bedste præstation “, tilføjede Markus  Hachmeyer.

»Dampf ‘er tysk for damp og et ekstra twist er, at det er pakket i en typisk  Bayerske Alpe stil. Hans Dampf skulle være tilgængelig hos de danske cykelforhandlere nu.

Link

CYKELPORTALEN