CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SOLO til TOLO SOLO til TOLO
Cykelportalens redaktør er igen undervejs SOLO til TOLO på turcykel med fuld oppakning gennem flere sydeuropæiske lande... SOLO til TOLO

“Hvis du tror, eventyret er farligt, så prøv rutinen; den er dødelig” , skriver den brasilianske forfatter Paulo Coelho

Det er efterhånden tre år siden jeg sidst har fået dulmet min umættelige udrejse længsel på en længerevarende SOLO cykeltur med fuld oppakning.

Læs om Balkan My Bicycleway her.

Men nu skal det igen være.  5 1/2 uge er revet ud af kalenderen til en tur gennem tre syderopæiske lande “SOLO til TOLO”, uden den på forhånd store planlægning. Start og stop destinationer er fastlagte, men herfra er alt andet  åbent og afhængig af vind og vejr, pludselige indfald og hvad der ellers indfinder sig af uforudsete udfordringer og oplevelser,  for de nu tre gange enogtyve  årige cykelben :o).

Mere vil jeg ikke røbe på nuværende tidspunkt andet end jeg nu har været undervejs i snart tre uger :0), så Stay Tuned her på Cykelportalen eller en af vores to andre kanaler.

Mit gennem snart fire år trofaste tohjulede pakæsel fra Breezer, naturligvis i stål og stadig uden batterier :o) vil også denne gang være transportmidlet, skrællet for skærme og dynamolys men  opdateret med udstyr velvilligt udlånt og stillet til rådighed fra Cycle Service Nordic, Bike Toyz, Bikebrother, Cykelgear, CloseTheCap, Ortlieb, Restrap, Sony og TranzBag. Alt sammen udstyr der kommer reallife test på hen ad cykelvejen.

Undervejs bliver der også tid til et gensyn med min genopdagede gentlemen sportsgren inrigger roning

I disse tider hvor alle bliver udskammet for hvad som helst, har jeg taget mig den frihed stadig at flyve,  selvom flyvning idag langtfra er den oplevelse som da jeg begyndte at rejse. Alternativ vil den hurtigste rejse med tog,  tage omkring 20 timer og indbefatte 5 skift. Tilmed kan jeg ikke være sikker på at cyklen kan komme med på alle afgange. En togbillet koster også op til tre gange så meget hvis du også vil sidde ordentligt og måske kunne sove undervejs.

Mageligheden har indfundet sig , så det orker jeg bare ikke.  Så hellere nogle timer stoppet ind i det flyvende aluminiumsrør med medpassager der slæber mere happengut med for en weekend end jeg har med for 5 uger :o)

Flybilletterne fra SAS er af egen lomme, og primært valgt, fordi de giver den bedste service og fleksibilitet når du skal have en cykel med ud og hjem fra to forskellige destinationer.

Du kan garanteret se frem til længere rejseartikel senere på året her på Cykelportalen, og hvis tid og overskud er til det nogle mindre beretninger undervejs.

Cykelportalen Danmarks Uafhængige Cykelportal

 

 

torben