CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den danske producent af high-end Mountainbike rammer, Pronghorn Racing har udvidet ejerkredsen og fået ny ledelse. Ny ledelse Ny administrerende direktør bliver Søren Veje...

Den danske producent af high-end Mountainbike rammer, Pronghorn Racing har udvidet ejerkredsen og fået ny ledelse.

Ny ledelse
Ny administrerende direktør bliver Søren Veje Kristensen, som også indtræder i ejerkredsen. Søren har mere end 25 års erfaring indenfor internationalt salg og markedsføring, og han har de seneste mange år arbejdet med virksomhedsudvikling og strategisk ledelse. Søren er selv aktiv udøver af løb, triathlon og cykling, og han har flere DM medaljer i skabet fra triathlon og cross-duathlon. Han kender også cykel-branchen ganske godt efter at have introduceret et engelsk cykel-brand på det danske marked i 2010 og 2011.

”Vi har et rigtigt stærkt brand, produkt og koncept med mange glade og entusiastiske kunder, som bruger og misbruger deres Pronghorn hver dag i skoven. Vi er meget glade for at byde Søren velkommen hos os. Søren besidder præcis den sjældne kombination af en udtalt passion for aktiviteter i skoven sammenholdt med den sunde tilgang til at drive forretning om vi ønsker os. “udtaler Jannik Brouwers på vegne af Pronghorn Racings bestyrelse.

Nye produkter på bane fra starten
Pronghorn Racing har et unikt koncept med stort potentiale – også internationalt. Både kunder, eliteryttere og anmeldere har jo rost det til skyerne. Strategisk vil vi på den korte bane fokusere på full-suspension rammerne i aluminium og carbon. De har vores eget Anti-Power-Loss-System, som giver den helt enestående køreoplevelse, der kendetegner en Pronghorn. Programmet bliver udvidet med en ny 26” ramme med 130mm vandring og en ægte Pronghorn full-supension 29’er med A.P.L.S. Der er også planlagt flere nye spændende Pronghorns for 2013. Det er nogle superlækre og hurtige cykler. Jeg glæder mig bare til at komme i gang med opgaven” siger Søren Veje Kristensen, ny Adm. Direktør i Pronghorn Racing ApS.

Showroom I Middelfart
Pronghorn Racing vil om kort tid åbne showroom i Middelfart, hvor man vil kunne se og prøve rammerne, der hvor de virkelig kommer til deres ret: I skoven og terrænet. Salgsmæssigt er det hensigten at opbygge et net af entusiastiske forhandlere, som kan bygge fantastiske og lynhurtige MTB’er baseret på Pronghorn rammer. Det bliver også muligt at købe rammerne til selvbyg på nettet.

Cykelportalen har tidligere testet PR6 XC og var meget begejstret.

Link

CYKELPORTALEN