CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Principia Revolution Principia Revolution
Danske Principia er som en af de første klar med ny topmodel udstyret med specialudviklet DT Swiss hjulsæt og Shimano Ultegra nye disk gruppe. Principia Revolution

Principia-Revolution-03

Selv om danskejede Principia har forlængst lukket fabrikken i Nordjylland, og flyttet produktionen til fjernøsten, men de lever stadig og har det godt.  Som en af de første producenter løfter de nu sløret for en kommende landevejsracer der er specielt udviklet til Shimanos nye hydrauliske skivebremser. Selvtilliden fejler ikke noget så cyklen har fået navnet Revolution.

Principia-Revolution-02

I følge Principia udmærker den nye ramme sig på flere fronter. Udover samarbejdet med Shimano om integrationen af de spritnye BR-R785 hydrauliske skivebremser har Principia også fundet sammen med DT Swiss. De har udviklet og fremstillet et særligt hjulsæt til Revolution, baseret på firmaets eget 240s-nav og Aerolite-eger.  Hjulsættet fra DT Swiss bærer naturligvis samme produktnavn som rammen.

Mens ramme og forgaffel er designet til en 15 mm frontaksel, er bagakslen som noget nyt nu en gennemgående 142/12-model, kendt fra visse mountainbikes.  Shimanos hydrauliske skivebremser er desuden parret med topmodellen Dura Ace Di2, mens kranksæt, frempind og styr er fra FSA.

Principa-Revolution-01

Principia lægger ikke fingre imellem, hvad angår nyhedsværdien og kvaliteten af deres nyeste våben i kampen om kundernes gunst.  “Sammen med Shimano og DT Swiss er vi nu klar til at vise det største teknologiske spring i branchen”  lyder det sejrssikkert i en pressemeddelelse.   Ja ja så vokser træerne heller ikke længere ind i himlen kære Principia så vidt vi er orienteret har Orbea en lignende cykel på bedding.

Hvad herligheden kommer til at koste og hvornår den officielt kommer på markedet melder historien for nuværende ikke noget om.

Link

CYKELPORTALEN