CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Principia lancerer nye gravelcykler med affjedring som option Principia lancerer nye gravelcykler med affjedring som option
Lækker ny gravel topmodel fra Principia med stel i titanium og affjedringsforgaffel... Principia lancerer nye gravelcykler med affjedring som option

På Cyclingworld Europe i Dusseldorf tilbage i marts måned spottede vi en italiensk fjederforgaffel HiRide Sterra, du kan læse mere om her (nederst i artiklen.)

Principia Gravel22 Titan er  nyeste cykeljuvel fra det engang vidt berømte danske cykelbrand der satte normen for de stiveste  aluminiums stel

Som hæderkronet cykelbrand kan det være vanskeligt at bibeholde momentum efter at have været helt oppe og vende i de hellige cykelskyer og gennem en snes år at være referencen for cykelstel i aluminium på det store tyske cykelmarked godt hjulpet på vej af  Tour Magazine.

Efter nogle omskiftelige år ser det nu ud som om at mærket er ved at vinde fodfæste igen ved i højere grad at være med på det der er trendy. Det hedder naturligvis gravel eller på konservativt og bundsolidt  jysk “gruscykel”.

I det omfattende program i både kulfiber og aluminium tilføjes nu en ny topmodel Gravel22 Titan der som navnet antyder har stel i titanium.  Cyklen udbydes i en række standard konfigurationer både med og uden elektronisk gearskifte. Standard leveres den med en fast kulfiberforgaffel, men kan opgraderes  til den tidligere her nævnte HiRide Sterra fjedergaffel, der er en yderst elegant og ikke mindst let løsning til at få lidt aktiv vandring i gaflen. Herudover er det muligt at tilkøbe et sæt custom made hollandske aerodynamiske kulfiberhjul.

Principia’s landevejsgen skinner stadig tydeligt igennem med vægten lagt på det raceorienterede med en ret sporty geometri og kørestilling. En flot og lækker cykel der forhåbentlig kan løfte branded ud over de danske grænser igen.  Der er fem standard størrelser med 2 cm spring fra 50 til 58 cm at vælge imellem. Priser for det ædle metal med dansk logo starter fra godt kr. 34.000,- Læs og se mere på Principia’s officielle hjemmeside vis nedenstående link.

Link

 

 

CYKELPORTALEN