CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

PodRide PodRide
Svensk udviklet velomobil forener cyklingens charme med bilens magelighed. Den kan blive din som et gør det selv kit. PodRide

 

Sidste år spottede vi en spændende velomobil på Specialradmessen i den idylliske Rhinby Germesheim, der forøvrigt løber af stablen igen næste weekeend hvis nogle skulle have lyst til at opleve spændende og anderledes cykler.

I en forstad til den lille midt svenske by Østersund har byens beboerne og øvrige trafikanter forlængst vænnet sig til synet af Jan Mikael Kjellman når han kører rundt i sin selvkonstruerede PodRide, et pedaldrevet firhjulsdrevet køretøj med kåbe, elmotor og indbygget varme.

podride01

Det som adskiller den ud over at have fire hjul, er at man sidder i fuldstændig samme højde som en bil, hvorfor man ikke i samme grad forsvinder i gadebilledet.
Jan Mikael har brugt PodRide hver dag gennem det sidste år til daglig transport til og fra sit arbejde og er meget tilfreds med den. Så tilfreds at han nu søger finansering via platformen Indiegogo til udvikling af et “Gør det selv” kit både til enkeltpersoner og mindre firmaer som vil serieproducere den i mindre styktal. Herligt projekt som afgjort fortjener at bliver virkeliggjort.

Link

 

CYKELPORTALEN