CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

sjove cykler i Sydtyskland sjove cykler i Sydtyskland
Spezialradmesse i Germesheim har udviklet sig fra en nørdet cykelmesse til europas mest betydende cykelmesse for specialcykler. sjove cykler i Sydtyskland

Spezi10

I den forgangne weekend var der igen stor cykelmesse i den lille idylliske by Germesheim ved Rhinen. Fra at være en lille eksklusiv messe med et lidt nørdet image, har messen idag udviklet sig til den mest betydende messe i Europa for specialcykler.

Spezi07

Hvad er specialcykler så lige ?  Tja alt andet end det størstedelen af os andre cykler rundt på.  Liggecykler, foldecykler, transportcykler, handikapcykler, you name it.  Her finder du alt fra færdigudviklede produkter, fra de store producenter, til prototyper og garageprojekter. Interesserer man sig bare en smule for anderledes cykler, bør man mindst engang besøge messen, alene på grund af den afslappede stemning og rige muligheder for at prøve en masse alternative cykeltyper.
Du kan læse vores rapport fra et tidligere besøg her.

Spezi04

Handikap cykler har en stor plads på messen, og det er i den grad livsbekræftende at se disse mennesker lyse gevaldigt op når deres bevægelsesradius med et bliver øget gevaldigt.

Spezi2015-01

Det var 20 gang messen blev afholdt og mere end 10.000 besøgende var forbi og kikke og prøve kræfter med de mange spændende cykler. Ialt var der 130 udstillere.

Spezi08

Link

CYKELPORTALEN