CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Panaracer fylder halvfjerds Panaracer fylder halvfjerds
Den japanske dækproducent Panaracer lever den stille liv uden de store markedsføringsmæssige armbevægelser trods deres fremragende produkter . Nu fylder de halvfjerds Panaracer fylder halvfjerds

Den japanske dækproducent Panaracer lever den stille liv uden de store markedsføringsmæssige armbevægelser trods deres fremragende produkter, der har en stor fanskare verden over.

De var blandt de allerførste der lancerede gravelspecifikke dæk som Pari Moto og Gravelking, begge  dæk vi tidligere har testet.

Deres kevlar punkterbeskyttelse kom til verden på baggrund af en henvendelse fra den daværende danske importør Aage Krøll der efterlyste et middel mod de genstridige flintesten.  En teknologi alle andre dækproducenter idag benytter i et hav af variationer. Som distributør høster H.F Christiansen idag frugterne af Aage Krøll’s benarbejde ;o).


2022 er året hvor Panaracer fylder halvfjerds og det vil de naturligvis fejre med en række forskellige aktiviteter og helt nye produkter, som de selv udtrykker det, med temaet “Encountering Uncharted Paths”.  Panaracer kom til verden i 1952 og er et af få dækproducenter, der udelukkende har haft fokus på cykeldæk.  Vi ser frem til at kunne løfte sløret for alle vore læsere i den kommende tid.

Link

CYKELPORTALEN