CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Opgrader din 2×11 SRAM landevejsgruppe Opgrader din 2×11 SRAM landevejsgruppe
Byg din velfungerende 2x11 speed SRAM landvejsgruppe om til 2x12 speed uden at skulle skifte alle dele Opgrader din 2×11 SRAM landevejsgruppe

Som situationen ser ud lige nu, er der ingen indikationer på at SRAM er på vej med en opgraderet udgave af deres mekaniske landevejsgrupper.

I disse så bæredygtige tider, kan det syntes som det rene spild når de store producenter hele tiden laver nyt og efterlader brugere med ældre velfungerende geargrupper tilbage med en upsolete geargruppe

Men fortvivl ej Ratio Technology vi tidligere har prøvet har lavet et nyt upgrade kit til SRAM 2×11 speed landevejsgrupper, som gør det muligt at bruge de eksisterende greb med de nye SRAM 12 speed kasetter.

Er din 2×11 speed SRAM gruppe ved at være udslidt, er her en ny mulighed for at opgradere den til  12-gears, for mere rækkevidde og bedre gearingsmuligheder.

Ved hjælp af det nye  2×12 Road Upgrade-sæt betyder, at du kan bruge de nyeste SRAM AXS™ 12-speed landevejskassetter med din SRAM mekaniske skiftere

Sættet inkluderer den kendte  12 Speed ​​Road Ratchet samt et sæt erstatnings pulleyhjul, der er designet til at håndtere SRAMs smalle Flattop™-kæder. Skift  skralden ud, og monter pulley hjulene  og din drivlinje er klar til 12 gear!

Skralden erstatter den eksisterende 11-trins version, mens de nye pulleyhjul er designet til at være kompatible med SRAMs 2×11 bagskiftere og Flattop™-kæde.

Alt hvad du behøver for at opgradere din SRAM 2×11 gruppe er kittet plus en SRAM 12-gears landevejskassette, Flattop™-kæde, 12-gears kompatible kæderinge og et XDR-frinavhus.

Læs mere på deres hjemmeside om hvilke kombinationer det understøtter.

Link

 

 

CYKELPORTALEN