CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Opdateret Cannondale Topstone Alloy Opdateret Cannondale Topstone Alloy
Uden de store markedsføringsmæssige armbevægelser har Cannondale opdateret deres Topstone Entry modeller med sænkede bagstag og mulighed for endnu bredere dæk. Opdateret Cannondale Topstone Alloy

Det har ikke skortet på medie opmærksomhed omkring Cannondales nye High End Topstone Carbon Gravel modeller. Du kan læse vores omtale her. I den forbindelse har deres mere økomiske overkommelige modeller med stel i aluminium også fået en opdatering uden den helt samme opmærksomhed, hvilket er synd og skam.

Topstone Alloy udbydes i fire udstyrsvarianter og ligesom Marin sværger Cannondale nu også til microShift Advent X gruppen på den billigste model

Geometrien er uændret men skråstagene i bagrammen er sænket som på topmodellerne i kulfiber. Herudover er der nu også plads til 45 mm dæk i 700 C, mens der ikke er opgivet nogle tal for 650B hjulsæt.  Der er kommet triple beslag på skrårøret og forgaflen der stadig er i kulfiber.  Det er muligt at montere skærme og der er gjort plads til kabelføring i forgaflen ved brug af dynamonav.

De nye Topstone Alloy virker som et godt alternativ til de yderst populære men i øjeblikket svært tilgængelige  Canyon Grit modeller. Topstone 1 er udstyret med Shimano GRX800/600, Topstone 2 med Shimano GRX 400, Topstone 3 med Shimano Sora og endelig Topstone 4 med microShift Advent.  Der er 5 størrelser at vælge imellem.

Link

CYKELPORTALEN