CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny Cannondale Topstone Carbon Gravel Ny Cannondale Topstone Carbon Gravel
Cannondale Topstone Carbon Gravel er en alsidig cykel der kan bruges til det meste, lige fra dagsture til gravelløb og weekend Bikepacking getaways... Ny Cannondale Topstone Carbon Gravel

Cannondale redefinerer grænserne for eventyr med en opdateret udgave af deres  Topstone Carbon. Med forbedret geometri og køreegenskaber og Kingpin affjedring. I forhold til den tidligere model vi testede er den primære forskel 700 c hjulsæt og Smart Sense.

Ny redesignet Topstone Carbon er blevet yderligere forfinet på en række områder til glæde for den sportlige gravelcyklist

“Vi har designet Topstone Carbon som et værktøj, der kan det hele,” siger Nina Baum, Cannondale ProductManager. “Uanset om det er de lokale singletrack, dit første gravelrace eller et weekendeventyr  som Bikepacker, klarer den nye Topstone alle udfordringer.”
Den nye Topstone Carbon har Cannondales revolutionerende Kingpin-ophæng, bygget til at være 100
gram lettere, mere holdbar og mere strømlinet end før. Kingpin absorberer stød og vibrationer uden vægten og kompleksiteten af ​​stød eller fjedre ved at bruge en gennemgående akseltap i sadelrøret, der tillader hele bagsiden af ​​rammen at bøje. Det er rigtig suspension, hvor det betyder noget.

I kombination med Cannondales anvendte Proportional Response, som sikrer, at ryttere i alle størrelser
få den bedste ydeevne og komfort ud af deres cykel,  giver Kingpin enhver Topstone-rytter bedre
trækkraft på ujævnt terræn og lader dem skære hjørner med overbevisning. Yderligere geometriændringer
inklusive lavere standover og højden af ​​krankboksen, tilføjer endnu mere selvtillid til turen.
Topstone Carbon begiver sig let væk fra den slagne vej med Cannondales prisvindende Lefty Oliver,
en af de mest præcise fjederforgafler til håndtering af grus.

Nu kommer Lefty-modeller  standard med 700c hjul der gør Topstone rejse klar. Cyklen kan rumme dæk op til 45 mm, og det kan også klare den 27,5″ x 2,1″ dæk for at tackle enhver overflade, der kastes din vej.  Topstone Carbon kommer nu med en traditionel hjulskål og BSA givind i krankboksen, hvilket gør det nemt at skifte hjulsæt. Den nye Topstone har også masser af beslag og et Cannondale StrapRack, så du kan ruste dig til veje, der er mindre kørt.

Topstone Carbon har SmartSense, Cannondales intelligente system af lys og radar, der aktivt
kommunikerer med rytteren, cyklen og omgivelserne, drevet af et enkelt batteri. Det er blevet lavet til
give øget opmærksomhed og samtidig skabe øget synlighed, så rytteren  mere effektivt kan se og blive set ude på åben vej. Alle Topstone Carbons er SmartSense Ready, og nogle modeller er standard monteret med systemet.

Den helt nye Topstone Carbon vil være tilgængelig i størrelserne XS – XL. Topstone Carbon 1 Lefty and Topstone Carbon 2 Lefty kommer udstyret med Lefty Oliver. SmartSense vil være udstyret på carbon modellerne 1RLE, 2L og 3 L – som har en fast forgaffel. Priserne for Topstone Carbon er fra 23,699 DKK til 72,399 DKK.

Link

 

CYKELPORTALEN