CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Route Werks Nyt fra Route Werks
Den fremsynede og modulopbyggede styrtaske The Handlebar Bag, der kom til verden ved en meget succesfuld crowdfunding kampagne er nu et veletableret firma tilgængelige... Nyt fra Route Werks

Den fremsynede og modulopbyggede styrtaske The Handlebar Bag, der kom til verden ved en meget succesfuld crowdfunding kampagne er nu et veletableret firma tilgængelige med online salg. Vi var blandt de første til at teste den nye styrtaske og var temmelig begejstret.

 

Du kan læse testen af Handlebar Bag her.

RouteWerks har flere nye spændende produkter i støbeskeen, men i første omgang koncentrerer de sig om Handlebarbag en en række nyttigt tilbehør til denne bl.a en beslag adaptor så tasken også kan monteres bag sadlen.  Filosofien bag Route Werks er at udvikle en hel række modulopbygget tilbehør omkring en række forskellige produkter.

 

The Handlebar Bag benytter Route Werks eget beslag til montering på styret, der skiller sig uf fra alle andre løsninger ved at være i metal og fylde meget mindre.  På baggrund af tilbagemeldinger fra brugere af Handlebar Bag er der ofte situationer hvor de ikke benytter tasken men gerne vil kunne monteres deres cykelcomputer/GPS på styret uden først at skulle til at afmontere taskebeslaget.

Løsneinger fra Route Werks hedder Out Front Mount som låses fast på samme måde som tasken med et hurtigbespænd. Ligesom på tasken er det standard beslag for montering af alle de gængse adaptorer til de forskellige GPS modeller inkl Quad Lock Mount. Der kan også sættes GOPro adaptor forneden til kamera og lygter som er kompatible med den adaptor.

Link

 

 

 

 

CYKELPORTALEN