CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På den netop afholdte Seaotterclassic cykelfestival i Califonien viste Lezyne to nyheder.  Femto Drive er et par små fikse lygter i CNC fræst aluminium...

På den netop afholdte Seaotterclassic cykelfestival i Califonien viste Lezyne to nyheder.  Femto Drive er et par små fikse lygter i CNC fræst aluminium henholdvis for og baglys.  I modsætning til de store modeller hvor vi tidligere har testet Super Drive er de ikke med genopladelige batterier men lyser på et par små CR2032 knapcelle batterier. Alligevel er det lykkedes at klemme 15 lumen ud af forlygten og 7 lumen af baglygten. Lygterne sættes fast ved hjælp af små gummibånd som giver stor alsidighed mht til montering.

En anden smart nyhed fra Lezyne er en flaskeholder hvor flasken skubbes på plads sideværts. Dette er en fordel på specielt små rammer, hvor det ofte kan være svært at få flasken på plads ovenfra.  Holderen laves både i en højre og venstre udgave og i sort eller hvis composit materiale.

Priser og levering i Danmark er endnu ukendt men mon ikke det bliver hen på efteråret. Vi vender tilbage de kommende dage med flere nyheder fra Seaotterclassic.

Link

CYKELPORTALEN