CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Koga Nyt fra Koga
Hollandske Koga har mange spændende nyheder for 2016. Som altid for Koga er det i detajlen man skal kikke efter forskellene. Nyt fra Koga

Koga05

Hollandske Koga har mange spændende nyheder for den kommende sæson. Cykelportalen var et smut forbi deres forhandlermessse i Hvidovre og vi spottede seneste nyt. Koga er altid god for et nærmere øjesyn i detajlen.

Koga03

Worldtraveller
Denne cykel er efterhånden lidt af et ikon i Koga program.  Den har været på markedet i adskellige år og minded turcyklisten. Danske Nicolai Bangsgaard gjorde sin verdensomrejse over 4 år på sådan en model.
For 2016 kan du vælge Wordtraveller som en standardmodel  udstyret med udvendige gear, hydrauliske cantileverbramser og dynamolys og naturligvis bagagebærer. Eller du kan vælge den som Custom model i Koga Signature serie hvor du kan sammensætte den med f.eks skivebramser og det tyske Pnion gearnav.  Koga har altid nogle spændende detajler på deres cykler. På Wordtraveller er hurtigbespændet vendt om og gjort større så det fungerer som beskyttesle af bagskifteren, smart…

Koga08

Durado Disc
Kogas diskspecifikke racercykel bygger på den kendte Kimera ramme og geometri som er så stærk at man rent faktisk kunne have undværet skråstaget, men har bibeholdt til af praktiske grunde. Durada er udstyret med Shimano Ultegra og de nye low profile hydrauliske skivebramser. Prisen bliver godt 20.000,-

Koga07

Cykeltasker
Koga har lavet et sæt vandtætte og formfaste cykeltasker, som giver maksimal adgang til det store rum til de daglige indkøb. De sælges som sæt og fæstnes via en smart plade som klikkes fast på bagagebæren. Taskerne er med fikst bærehåndtag og er beregnet til at tage direkte med ind i supermarkedet og fylde sine varer i.

Koga12

F3 og F4
Sporty dagligdagscykler kommer i to nye udgaver, F3 med udvendige gear og bagagebærer og skærme og F4 med indvendige gear og dynamolys.

Koga06

Beachracer
Længe før Gravelbikes blev moderne havde Koga set lyset og lanceres deres Beachracer, oprindelig minded til en nye og voksende sportsgren i Holland, nemlig cykellæøb på standen. En slags crosscykel med brede ballondæk dæk til kørsel i det løse sand. En specialitet er det smarte landevejsstyr som er fladere og bredere.

Koga09

E-XLR-8
Er en nye smart elcykel med Bosch centermotor  og udvendige gear. Aluramme med indvendig kabelføring. Perfekt til den som gerne vil kunne cykle langt og alligevel have lidt EPO hjælp til benene.

Koga10

Van Nicholas
kendt for deres fine rammer i titanium er nu kommet under Koga vinger, så danskerne nu har mulighed for at stifte bekendskab mned dem. Gennemført ned i mindste detajle, lige fra racercykler til touring og mountainbikes.  Standard konfiguration eller custom.

Koga04

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN