CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra de danske cykelproducenter Nyt fra de danske cykelproducenter
HF Cykler brandet Centurion har med Roadie E udviklet en fiks lille ladcykel med små hjul til en meget konkurencedygtig pris... Nyt fra de danske cykelproducenter

Udenlandske producenter har for længst fundet ud af at Cykelportalen er et godt sted at henvende sig, når der skal præsenteres nyheder for det skandinaviske cykelpublikum. Men hvor redaktionen dagligt bliver oversvømmet med pressemeddelser og nyheder fra hele den mangfoldige internationale cykelverden, kniber det stadig for de danske producenter/grossister at være bare en smule mere udfarende.

Derfor har Cykelportalen igen taget cykelhandsken i egen hånd og vil den kommende tid præsentere lidt danske cykelnyheder.  Vi lægger ud med Centurion fra HF Cykler.

  • Centurion Roadie-E er en fiks lille ladcykel til byen

Centurion er et dansk cykelbrand, der har eksisteret siden firserne. De er en del af Danmarks ældste cykelgrossist HF Christiansens enorme portefølge af lidt for mange ens cykler :o).  Det er herligt at se det lidt støvede cykelbrand komme op med noget anderledes, der i højere grad appelerer til den yngre hippe generation. Roadie E er egentlig ingen nyhed, da den har været i programmet nogle år uden at gøre det store væsen af sig.

Alligevel er Roadie E et fornemt eksempel på at en ladcykel ikke behøver at være stor og klodset, men derimod lille og fiks. Den falder ind under en kategori “små ladcykler” som i disse år udkommer i en masse nye spændende udformninger. Læs mere i vores – Hvilken ladcykel skal jeg vælge

Med små hjul og en kompakt størrelse er den let at manøvre rundt i asfaltjunglen.  Den er udstyret med 7 indvendige gear og har en Promovec centermotor på 250 watt. Der kan vælges imellem to batteri størrelser der giver en rækkevidde på mellem 40 og 80 km. Der er for- og baglys og hydrauliske skivebremser. Der ydes forøvrigt tre års garanti på motor og batteri.

Roadie E er udstyret med en frontbagagebærer monteret det rigtige sted der med ekstraudstyr kan omdannes til et mindre lad. Cyklen fås i to forskellige farver.  Prisen der ligger mellem kr. 16 og 19.000,- afhængig af hvor du kikker, er næsten det bedste argument for at anskaffe sig en lille super praktisk elcykel.

Du kan læse mere om Roadie E på Centurions officielle hjemmeside.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN